seks w sanatorium.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: seks w sanatorium.

Post autor: Beataa2702 »

6basia6 pisze:Polak to takie stworzenie, że każdy chce postawić kropkę nad i, i temat się rozwija, i jeżeli tak ma być, to niech jest. Społeczeństwo jest różne i każdy ma swoje doświadczenia, poglądy, i jak ma wolę wypowiedzenia się to niech to robi, tylko niech nie narzuca swojego zdania innym, i nie obraża. Dobrze, że ludzie mają odmienne zdania, zachowania, bo co by było gdybyśmy byli tacy sami. Świat byłby cholernie ;) nudny, a życie totalną porażką :shock: Pozdrawiam Tych co lubią i tych co nie lubią..., tych co w sanatorium, i tych pod pierzyną, i.t.d., i.t.d :kwiat: :lol: :lol: :lol: I w tak seksownym stylu wskoczyłam w tysiaka :D :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Popieram w całości wypowiedzi beatki, szczególnie dwie ostatnie. Jak ktoś kocha seks to nie musi jechać do sanatorium. Życie sanatoryjne jest zdecydowanie inne od tego z plotek i na pewno nie jest przepełnione seksem. To z pewnością mity i wzięły się chyba z samochwalstwa niektórych ,,bywalców" sanatoryjnych, plotek i z zazdrości współmałżonków bądź wścibskich sąsiadów.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła ;) 8-)
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Blondi »

Tak czy siak ...jednak temat pociągający ,założony wieczorkiem dnia poprzedniego,a tyle postów :o ....jedni się chwalą ,inni marzą ,jedni mogą inni ,też mogą ..inaczej,popisać sobie . :mrgreen:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

losmiel pisze:Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła ;) 8-)
losmiel :lol: Klaustrofobii się nabawisz , bo zazwyczaj są to bardzo małe pomieszczenia :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Blondi pisze:Tak czy siak ...jednak temat pociągający ,założony wieczorkiem dnia poprzedniego,a tyle postów :o ....jedni się chwalą ,inni marzą ,jedni mogą inni ,też mogą ..inaczej,popisać sobie . :mrgreen:
Blondi :kwiat: chyba społeczeństwo dojrzało, że sex nie jest tematem tabu jak to zazwyczaj bywa :)
forumowicz

losmiel pisze:Ja to po zabiegach zamykam sie w kibelku i tak se siedza do białego rana,co by mnie jakoś obrzydliwość seksualna nie dopadła ;) 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Beatko i nikt tego nie zmieni :? ludzie mówić bedą a zachowania też są różne ,jeżdzę widzę i czasami przeżywam :shock: :lol:
Panowie i panie co niektóre zachowuja się tak jakby ktoś z trzymania ich 20 lat na łańcuchu wreszcie uwolnił. :lol: :lol:
I co tu chwalić a co negować? Każdy niech robi co chce ,opinii o sanatoriach nikt juz nie zmieni tak jak o ......sekretarkach dyrektora :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ja tam w sanatorium uprawiam seks częściej niż w domu ;) W końcu człowiek wyluzowany,głowa go nie boli,nie myśli o zakupach i o obiedzie....I jeszcze dodam,że nie uważam bym była jakoś szczególnie zepsuta lub rozpustna :D
forumowicz

Beataa2702 pisze:
losmiel :lol: Klaustrofobii się nabawisz , bo zazwyczaj są to bardzo małe pomieszczenia :lol:[/
To fakt,strach większy od pomieszczenia 8-)
Zablokowany