seks w sanatorium.

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51
Oddział NFZ: Pomorski

Re: seks w sanatorium.

Post autor: Blondi »

darek pisze:oj wypraszam sobie ..Babciu!!
Jesteśmy umówieni na przyszłoroczne wakacje z Naszymi Chłopakami na Bitwy piaskowe w mieście ...Kołobrzegu to bardzo proszę nie naśmiewać się ze starszego ..Pana
Może tak uda mi się przejść pod ..rączkę !!
Ha,ha,ha...z wnuczkiem z pewnością :mrgreen: szanowny Dziadziuniu :!:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

hala5102 pisze:Przeczytałam parę postów :roll: i dalej nie mam ochoty...nie chce mi się. Brzydki temat rodem z plotek i raczej domniemań, anizeli prawdziwych faktów :P
Masz racje hala od seksu to z dala ,ja tez tak mam i w sanatorium zawsze jestem sam :oops:
Sam sobie siedza i myśla....... że...... żadna nie chca mnie :?
Myśla co ze mną nie tak, przeca mówią mi.... żem chwat....... urodziwy niczym polny kwiat ;)
Jeszczo jest jedna opcyja możliwa .....że jestem...... bestyja płochliwa :x odwagi mi brak i zawsze cofam się jak rak 8-)
Tedy poznanie z cudem graniczy i nadal zostanę w stanie dziewiczym :?
Jako panna może mnie ośmieli..... tak przy niedzieli? :roll:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Bo ...wiecie co? o sexie to można tylko jak jest ciemno :lol: albo pod pierzyną :lol: :lol: :lol:
A Wy tutaj tak jawnie :o i chyba zbulwersowało innych to że w trójeczkę też można :lol: :lol: a ludzie to o tym nie powinni mówić :lol: a co dopiero jawnie pisać :lol: no!! a teraz czekamy co na to losmiel -no szkoda mi chłopaka że zawsze sam i żadna Go "nie chca a jaki urodziwy .... !!!! tylko brać :lol: " a najgorsze że jest w "stanie dziewiczym" -może pomogę :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

losmiel pisze:
hala5102 pisze:Przeczytałam parę postów :roll: i dalej nie mam ochoty...nie chce mi się. Brzydki temat rodem z plotek i raczej domniemań, anizeli prawdziwych faktów :P
Masz racje hala od seksu to z dala ,ja tez tak mam i w sanatorium zawsze jestem sam :oops:
Sam sobie siedza i myśla....... że...... żadna nie chca mnie :?
Myśla co ze mną nie tak, przeca mówią mi.... żem chwat....... urodziwy niczym polny kwiat ;)
Jeszczo jest jedna opcyja możliwa .....że jestem...... bestyja płochliwa :x odwagi mi brak i zawsze cofam się jak rak 8-)
Tedy poznanie z cudem graniczy i nadal zostanę w stanie dziewiczym :?
Jako panna może mnie ośmieli..... tak przy niedzieli? :roll:
Synek ! panna jam nie jestem ,ale pomóc mogę :lol: :lol: :lol: niekoniecznie przy niedzieli :D piszę :lol: :lol: tu o Twym stanie dziewiczym :oops:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Stokrotka + kwiat polny :?:
Damy radę :oops:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

losmiel pisze:Stokrotka + kwiat polny :?:
Damy radę :oops:
Hej! skąd jesteś ? jakoś zalatuje mi na znajome tereny -czy tak ? :P
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

...... ach ten sex, jak widać temat gorący, a nie obrzydliwy ani obleśny jak to stwierdziła przedmówczyni :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Beataa2702 pisze:...... ach ten sex, jak widać temat gorący, a nie obrzydliwy ani obleśny jak to stwierdziła przedmówczyni :lol: :lol: :lol:
:lol: :?: :?: :?: :?: :?:
dziewczyny ! Franciszek nadal szuka do dwójeczki :lol: miał niby goośkę71 ale wystraszył się jak dziewczyny we dwójkę rozmawiały i......ucichł.Teraz znów woła o pomoc w...jadę do sanatorium -Szczawica 3 dekada czerwca
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

stokrotka pisze:
Beataa2702 pisze:...... ach ten sex, jak widać temat gorący, a nie obrzydliwy ani obleśny jak to stwierdziła przedmówczyni :lol: :lol: :lol:
:lol: :?: :?: :?: :?: :?:
dziewczyny ! Franciszek nadal szuka do dwójeczki :lol: miał niby goośkę71 ale wystraszył się jak dziewczyny we dwójkę rozmawiały i......ucichł.Teraz znów woła o pomoc w...jadę do sanatorium -Szczawica 3 dekada czerwca
Jednak temat aktualny będzie i jaki życiowy :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

A czy w czasie sexu może być zimno? ;) :lol: :lol:
Zablokowany