Ha,ha,ha...z wnuczkiem z pewnościądarek pisze:oj wypraszam sobie ..Babciu!!
Jesteśmy umówieni na przyszłoroczne wakacje z Naszymi Chłopakami na Bitwy piaskowe w mieście ...Kołobrzegu to bardzo proszę nie naśmiewać się ze starszego ..Pana
Może tak uda mi się przejść pod ..rączkę !!
seks w sanatorium.
Re: seks w sanatorium.
-
forumowicz
Masz racje hala od seksu to z dala ,ja tez tak mam i w sanatorium zawsze jestem samhala5102 pisze:Przeczytałam parę postówi dalej nie mam ochoty...nie chce mi się. Brzydki temat rodem z plotek i raczej domniemań, anizeli prawdziwych faktów
Sam sobie siedza i myśla....... że...... żadna nie chca mnie
Myśla co ze mną nie tak, przeca mówią mi.... żem chwat....... urodziwy niczym polny kwiat
Jeszczo jest jedna opcyja możliwa .....że jestem...... bestyja płochliwa
Tedy poznanie z cudem graniczy i nadal zostanę w stanie dziewiczym
Jako panna może mnie ośmieli..... tak przy niedzieli?
A Wy tutaj tak jawnie
Synek ! panna jam nie jestem ,ale pomóc mogęlosmiel pisze:Masz racje hala od seksu to z dala ,ja tez tak mam i w sanatorium zawsze jestem samhala5102 pisze:Przeczytałam parę postówi dalej nie mam ochoty...nie chce mi się. Brzydki temat rodem z plotek i raczej domniemań, anizeli prawdziwych faktów
![]()
Sam sobie siedza i myśla....... że...... żadna nie chca mnie![]()
Myśla co ze mną nie tak, przeca mówią mi.... żem chwat....... urodziwy niczym polny kwiat![]()
Jeszczo jest jedna opcyja możliwa .....że jestem...... bestyja płochliwaodwagi mi brak i zawsze cofam się jak rak
![]()
Tedy poznanie z cudem graniczy i nadal zostanę w stanie dziewiczym![]()
Jako panna może mnie ośmieli..... tak przy niedzieli?
Hej! skąd jesteś ? jakoś zalatuje mi na znajome tereny -czy tak ?losmiel pisze:Stokrotka + kwiat polny![]()
Damy radę
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Beataa2702 pisze:...... ach ten sex, jak widać temat gorący, a nie obrzydliwy ani obleśny jak to stwierdziła przedmówczyni![]()
![]()
dziewczyny ! Franciszek nadal szuka do dwójeczki
Jednak temat aktualny będzie i jaki życiowystokrotka pisze:Beataa2702 pisze:...... ach ten sex, jak widać temat gorący, a nie obrzydliwy ani obleśny jak to stwierdziła przedmówczyni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dziewczyny ! Franciszek nadal szuka do dwójeczkimiał niby goośkę71 ale wystraszył się jak dziewczyny we dwójkę rozmawiały i......ucichł.Teraz znów woła o pomoc w...jadę do sanatorium -Szczawica 3 dekada czerwca
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
A czy w czasie sexu może być zimno?Beataa2702 pisze:...... ach ten sex, jak widać temat gorący, a nie obrzydliwy ani obleśny jak to stwierdziła przedmówczyni![]()
![]()