wyjazd do ciechocinka

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
elzbieta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2013 12:05

Re: wyjazd do ciechocinka

Post autor: elzbieta »

Smutno,że nikt nie jedzie do Szpitala Uzdrowiskowego nr 1 w Ciechocinku..Czy jest tam aż tak okropnie?Mój termin 23 czerwiec.Nikt nie jedzie na ten turnus :?:
iwcia600
Na forum od: 06 maja 2014 16:23

Post autor: iwcia600 »

KTO JEDZIE Z WARMII I MAZUR 9TEGO DO CIECHOCINKA 9 CZERWCA:))) :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Wielu chciałoby się tam dostać. Elzbietka powinnaś się cieszyć, że trafiłaś właśnie do szpitala nr. 1. To około 500m od nauczycielskiego. Szpital to jedno z najlepszych sanatoriów w Ciechocinku. Tylko spróbuj zrobić rezerwację. Najlepiej 3 piętro o ile nic się nie zmieniło od mojego pobytu. Tylko tam były chłodziarki w pokojach. Oczywiście za ,, komfort" trzeba ze 40 zł dopłacić ale chyba warto. Wszystkie zabiegi masz na miejscu łącznie z basenem solankowym o który będziesz musiała poprosić lekarza na pierwszej wizycie. To chyba jedyny basen solankowy w Ciechocinku, ludzie specjalnie wykupują zabiegi na basenie z innych ośrodków. Na basenie zajęcia trwają około 25 min a kolejne 20 zostaje na pływanie. na miejscu masz nawet kawiarenkę z tańcami. Nie wszyscy wiedzą o forum, stąd nikt się nie odzywa ale na każdym turnusie jest co najmniej 100 ludzi więc jak będziesz tylko chciała to nie będziesz się nudzić. Termin masz też bardzo dobry. Miłego pobytu
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Witam Iwcia600. Nareszcie! Ktoś do ZNP! Ale Ty pewnie masz skierowanie z nfz, bo to inny termin niż mój. Ja mam skierowanie z ZUS-u.Spotkamy się więc! Pozdrawiam
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jan, może odwiedzając ZNP dowiesz się jeszcze coś miłego i dobrego n.t tego sanatorium ;) :kwiat: Daj znać.pozdrawiam
iwcia600
Na forum od: 06 maja 2014 16:23

Post autor: iwcia600 »

Basia nie ma odpowiedzi tu Twojej nie wiem gdzie jest znalazlam na poczcioe tylko bedziemy w tym samay ZNP? moze w jednym pokoju?zadzwon jutro do mnie po 8 do 10 ranopozdr
elzbieta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2013 12:05

Post autor: elzbieta »

Jan-dziekuje za informacje.Aż mi lżej.Licze bardzo na basen i dobre zabiegi.Już myślałam,że to najgorszy ośrodek.Niestety ZUS nie może liczyc na rezerwacje,od razu spr.Mimo wszystko juz jest optymistyczne nastawienie.Uff...
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wiem, że nie wszyscy Kuracjusze tu zaglądają, ale może w międzyczasie Ktoś dołączył i jedzie od 3.06 do ZNP? :kwiat:
moni38
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:22
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: moni38 »

Az ci zazdroszczę byłam w ZNP w zeszłym roku :) byłam zachwycona super kadra a dyrektorka ludzki człowiek zawsze da się dogadać tylko bez przegięcia .Życzę ci udanego pobyto :) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

dziękuję moni. Już nie mogę sie doczekać :!: :!: :!:
Każda dobra opinia cieszy. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ