Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Smutno,że nikt nie jedzie do Szpitala Uzdrowiskowego nr 1 w Ciechocinku..Czy jest tam aż tak okropnie?Mój termin 23 czerwiec.Nikt nie jedzie na ten turnus
Wielu chciałoby się tam dostać. Elzbietka powinnaś się cieszyć, że trafiłaś właśnie do szpitala nr. 1. To około 500m od nauczycielskiego. Szpital to jedno z najlepszych sanatoriów w Ciechocinku. Tylko spróbuj zrobić rezerwację. Najlepiej 3 piętro o ile nic się nie zmieniło od mojego pobytu. Tylko tam były chłodziarki w pokojach. Oczywiście za ,, komfort" trzeba ze 40 zł dopłacić ale chyba warto. Wszystkie zabiegi masz na miejscu łącznie z basenem solankowym o który będziesz musiała poprosić lekarza na pierwszej wizycie. To chyba jedyny basen solankowy w Ciechocinku, ludzie specjalnie wykupują zabiegi na basenie z innych ośrodków. Na basenie zajęcia trwają około 25 min a kolejne 20 zostaje na pływanie. na miejscu masz nawet kawiarenkę z tańcami. Nie wszyscy wiedzą o forum, stąd nikt się nie odzywa ale na każdym turnusie jest co najmniej 100 ludzi więc jak będziesz tylko chciała to nie będziesz się nudzić. Termin masz też bardzo dobry. Miłego pobytu
Witam Iwcia600. Nareszcie! Ktoś do ZNP! Ale Ty pewnie masz skierowanie z nfz, bo to inny termin niż mój. Ja mam skierowanie z ZUS-u.Spotkamy się więc! Pozdrawiam
Basia nie ma odpowiedzi tu Twojej nie wiem gdzie jest znalazlam na poczcioe tylko bedziemy w tym samay ZNP? moze w jednym pokoju?zadzwon jutro do mnie po 8 do 10 ranopozdr
Jan-dziekuje za informacje.Aż mi lżej.Licze bardzo na basen i dobre zabiegi.Już myślałam,że to najgorszy ośrodek.Niestety ZUS nie może liczyc na rezerwacje,od razu spr.Mimo wszystko juz jest optymistyczne nastawienie.Uff...
Az ci zazdroszczę byłam w ZNP w zeszłym roku byłam zachwycona super kadra a dyrektorka ludzki człowiek zawsze da się dogadać tylko bez przegięcia .Życzę ci udanego pobyto Pozdrawiam