Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mam skierowanie do sanatorium w Osieczku w terminie 30.06-23.06.2014. czy jedzie ktoś z trójmiasta samochodem na ten sam turnus ? chętnie się zabiorę,będzie rażniej.Stanisław P.
stanpol2351 pisze:mam skierowanie do sanatorium w Osieczku w terminie 30.06-23.06.2014. czy jedzie ktoś z trójmiasta samochodem na ten sam turnus ? chętnie się zabiorę,będzie rażniej.Stanisław P.
To skierowanie masz z NFZ, czy ZUS? Mieszkam niedaleko Osieczka. Osieczek to wioska. Do jedynego sklepu jest z kilometr. "Kurortem" , (to wielkie słowo) jest od 2 lat, sanatorium dopiero raczkuje. Nie wiem na jakim poziomie są zabiegi, ale życzę dobrych i skutecznych, bo to jest najważniejsze. Zatem miłego pobytu w miłym towarzystwie życzę w tej polskiej mazowieckiej wsi.
skierowanie z ZUS-u,więc nie ma wyboru.trzeba myśleć pozytywnie,każde miejsce ma swój urok,lato ma być piękne,na mapie satelitarnej widzę tam jakiś zalew,las,podobno jest stadnina,bryczki.a że sklep daleko,cóż zrobi się zapas na parę dni i będzie ok.głowa do góry...pozdrawiam
stanpol2351 pisze:skierowanie z ZUS-u,więc nie ma wyboru.trzeba myśleć pozytywnie,każde miejsce ma swój urok,lato ma być piękne,na mapie satelitarnej widzę tam jakiś zalew,las,podobno jest stadnina,bryczki.a że sklep daleko,cóż zrobi się zapas na parę dni i będzie ok.głowa do góry...pozdrawiam
Grunt to pozytywne nastawienie, brawo! . Dużo by trzeba było pisać. Ale jak chcesz się dowiedzieć dokładnie coś o Osieczku, okolicy i sanatorium wpisz w google "osieczek". Tam opisy, tam zdjęcia i wiele innych wiadomości... słowem wsio. Pozdrawiam
moni38 pisze:Witam! Ja tez jadę do Osieczka w tym samym terminie co TY i jestem załamana Mam tylko nadzieję ze ludzie będą ok.Pozdrawiam kontakt ze mną [email].pl
Moni nie załamuj się, grunt to dobre towarzystwo Wszak atmosferę tworzą ludzie Oczywiście bardzo ważne są zabiegi, w sumie po to jedziemy, żeby podreperować zdrowie Życzę optymizmu i tego , co potrzeba w dobrym sanatorium Zobaczysz, nie będzie źle
moni38 pisze:Witam! Ja tez jadę do Osieczka w tym samym terminie co TY i jestem załamana Mam tylko nadzieję ze ludzie będą ok.Pozdrawiam kontakt ze mną [email].pl
Nie załamuj się "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło". W razie czego zapraszam do siebie . Pozdrawiam . Głowa do góry
stanpol2351 pisze:"...skierowanie z ZUS-u,więc nie ma wyboru..."
Jak to nie ma? . Mam kolegę, który jeździ z ZUS i zawsze mu proponują 2 lub 3 miejsca. A gdy się zdarzy, że proponują tylko jedno, to pyta, a jakie są jeszcze inne miejscowości i wespół ze swoim uśmiechem się "targuje" i... zawsze wytarguje.