Sanatorium Osieczek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
stanpol2351
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2013 17:23

Sanatorium Osieczek

Post autor: stanpol2351 »

mam skierowanie do sanatorium w Osieczku w terminie 30.06-23.06.2014. czy jedzie ktoś z trójmiasta samochodem na ten sam turnus ? chętnie się zabiorę,będzie rażniej.Stanisław P.
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 kwie 2014 15:59
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Sanatorium Osieczek

Post autor: hala5102 »

stanpol2351 pisze:mam skierowanie do sanatorium w Osieczku w terminie 30.06-23.06.2014. czy jedzie ktoś z trójmiasta samochodem na ten sam turnus ? chętnie się zabiorę,będzie rażniej.Stanisław P.
To skierowanie masz z NFZ, czy ZUS? Mieszkam niedaleko Osieczka. Osieczek to wioska. Do jedynego sklepu jest z kilometr. "Kurortem" :lol: , (to wielkie słowo) jest od 2 lat, sanatorium dopiero raczkuje. Nie wiem na jakim poziomie są zabiegi, ale życzę dobrych i skutecznych, bo to jest najważniejsze. Zatem miłego pobytu w miłym towarzystwie życzę :) w tej polskiej mazowieckiej wsi.
stanpol2351
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 03 maja 2013 17:23

Post autor: stanpol2351 »

skierowanie z ZUS-u,więc nie ma wyboru.trzeba myśleć pozytywnie,każde miejsce ma swój urok,lato ma być piękne,na mapie satelitarnej widzę tam jakiś zalew,las,podobno jest stadnina,bryczki.a że sklep daleko,cóż zrobi się zapas na parę dni i będzie ok.głowa do góry...pozdrawiam
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

stanpol2351 pisze:skierowanie z ZUS-u,więc nie ma wyboru.trzeba myśleć pozytywnie,każde miejsce ma swój urok,lato ma być piękne,na mapie satelitarnej widzę tam jakiś zalew,las,podobno jest stadnina,bryczki.a że sklep daleko,cóż zrobi się zapas na parę dni i będzie ok.głowa do góry...pozdrawiam
Grunt to pozytywne nastawienie, brawo! 8-) . Dużo by trzeba było pisać. Ale jak chcesz się dowiedzieć dokładnie coś o Osieczku, okolicy i sanatorium wpisz w google "osieczek". Tam opisy, tam zdjęcia i wiele innych wiadomości... słowem wsio. Pozdrawiam :)
moni38
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:22

Post autor: moni38 »

Witam! Ja tez jadę do Osieczka w tym samym terminie co TY i jestem załamana :( Mam tylko nadzieję ze ludzie będą ok.Pozdrawiam :) kontakt ze mną [email].pl :)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Lewek »

moni38 pisze:Witam! Ja tez jadę do Osieczka w tym samym terminie co TY i jestem załamana :( Mam tylko nadzieję ze ludzie będą ok.Pozdrawiam :) kontakt ze mną [email].pl :)
Moni nie załamuj się, grunt to dobre towarzystwo :D Wszak atmosferę tworzą ludzie :lol: :lol: :lol: Oczywiście bardzo ważne są zabiegi, w sumie po to jedziemy, żeby podreperować zdrowie :P Życzę optymizmu i tego , co potrzeba w dobrym sanatorium ;) :D :D :D Zobaczysz, nie będzie źle :lol:
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

moni38 pisze:Witam! Ja tez jadę do Osieczka w tym samym terminie co TY i jestem załamana :( Mam tylko nadzieję ze ludzie będą ok.Pozdrawiam :) kontakt ze mną [email].pl :)
Nie załamuj się :) "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło". W razie czego zapraszam do siebie ;) . Pozdrawiam :) . Głowa do góry ;)
moni38
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 kwie 2014 23:22

Post autor: moni38 »

Widzę tryskający obtymizm :) co fakt to dobre towarzystwo ,ale jak będzie to się okaże :) :)
hala5102
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

stanpol2351 pisze:"...skierowanie z ZUS-u,więc nie ma wyboru..."
Jak to nie ma? :o . Mam kolegę, który jeździ z ZUS i zawsze mu proponują 2 lub 3 miejsca. A gdy się zdarzy, że proponują tylko jedno, to pyta, a jakie są jeszcze inne miejscowości i wespół ze swoim uśmiechem się "targuje" i... zawsze wytarguje. :lol:
matrix
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2014 14:23
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: matrix »

milo wiedziec ze nie bede tam sam :) ronwiez jade w tym samym czasie :)
ODPOWIEDZ