Tolerancja
-
forumowicz
Re: Tolerancja
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Medimedi pisze:Obie sobie lubimy podjeść Słoneczko co nieSloneczko pisze:MediDziunia
chyba nie przestałyście mnie kochać jak dowiedziałyście się , ze uwielbiam żreć co???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tylko miłość do trunków nas różni
![]()
![]()
![]()
![]()
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Nikogo nie usprawiedliwiam .Nie potrzebuję pomocy ,a gdybym nawet potrzebowała to nie od Pani .Powinna się Pani modlić o zdrowie bo o ...resztę już za późnoAleksandraWroclaw pisze:z Pani argumentami sie nie zgadzam![]()
![]()
![]()
![]()
W objawach chorobowych wystepują te zjawiska o których Pani pisze....
I prosze nie bronić tych co jedzą bez opamiętania "wiadrami"...... bo po takich pani postach bedą czuć sie usprawiedliwieni?
Przepraszam,a moze pani nalezy do tej grupy? to pomogę i przekonam do zdrowego żywienia.
Ps.Sorki adminie ,znikam ,ale sam przyznasz że jest to wyjątkowo denerwująca w swej wszechwiedzy nieomylnej osoba
-
forumowicz
-
forumowicz
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
Max chyba Cię jednak pokochamMax pisze:Aleksandra co o więcej? nie rozumiem,chcesz być molestowana,czy nie wiesz jak to się robi?
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
OkMax pisze:Margot,jak miałem nie mieć drgawek ,przebywając z Tobą,zbierało mnie widocznie
Tylko może już nie opisuj szczegółowo na co
Jak już pisałam ma pani prawo ze mną się nie zgadzać i nie mam zamiaru pani nakłaniać do mojego zdania ale też mam prawo mieć własne i z własnym życiem radzę sobie sama, bez pani pomocy a gdybym jej potrzebowała to są od tego specjaliści.AleksandraWroclaw pisze:z Pani argumentami sie nie zgadzam![]()
![]()
![]()
![]()
W objawach chorobowych wystepują te zjawiska o których Pani pisze....
I prosze nie bronić tych co jedzą bez opamiętania "wiadrami"...... bo po takich pani postach bedą czuć sie usprawiedliwieni?
Przepraszam,a moze pani nalezy do tej grupy? to pomogę i przekonam do zdrowego żywienia.
"Ci co jedzą bez opamiętania" jak pani napisała nie zwrócą uwagi na mój post i nie będą czuć się usprawiedliwieni ale z racji być może uzależnienia od jedzenia(a to też choroba) będą jeść dalej. Z całym szacunkiem dla ludzi otyłych,bo na pewno nie jest im łatwo w życiu