kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: iwon28 »

Beataa2702 pisze:
Robeo pisze:Póki co - nie jest szczęśliwy... Jakoś tak "niestety"... :) Ale żyć trzeba dalej, a kto wie, może wreszcie kiedyś szczęście zostanie ze mną na stałe :oops: :D
Dlatego chcę przynajmniej cieszyć się wspomnieniem i miejscem... bo Kołobrzeg - to jest to, co mi pasuje. Byłem w 2012, byłem w 2013 i mam nadzieję - teraz też :) ...czego i innym oczekującym życzę :D[/quot
chyba każdy z nas ma takie swoje miejsca gdzie się czuje dobrze :) no cóż takie życie - ... Zawsze coś, zawsze ktoś
Oj tam, oj tam :)
Zgadzam się z Tobą co do Kołobrzegu. :kwiat: To jest magiczne miejsce i nie da się wytłumaczyć dlaczego. Jeżdżę tam od 18 lat. Dwa razy byłam tam w sanatorium 2010 i 2012 a teraz jadę tam po raz trzeci i jestem bardzo zadowolona. Życzę Ci abyś dostał Kołobrzeg. Pozdrawiam wszystkich :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

witam :kwiat: weekend się już skończył .... i jutro przeglądarki w ruch ... hmm - ciekawa jestem co przyniesie nam nowy tydzień - wszystkim na czekającym na skierowanie życzę statusu do realizacji, sobie z resztą też - :) :kwiat: :)
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

Nie bądż w gorącej wodzie kąpana,przecież weekend jeszcze trwa :lol: Dopiero jutro,jak się obudzimy,będzie po weekendzie i przeglądarki zaczną "pracować". Także cierpliwości i...aby do rana :) :) :)
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

jurek777 pisze:Nie bądż w gorącej wodzie kąpana,przecież weekend jeszcze trwa :lol: Dopiero jutro,jak się obudzimy,będzie po weekendzie i przeglądarki zaczną "pracować". Także cierpliwości i...aby do rana :) :) :)
Jurek mnie terminy gonią a ciekawość zżera i weź tu nie bądź w gorącej wodzie ..... - ja zobaczę jak do Ciebie będzie już kolejka dochodziła :lol: :lol: :lol: czy będziesz taki spokojny :lol: :lol: - fakt już mnie tak kręci nie powiem coo .... :lol: :lol: a teraz idę spać bo za mną ciężki dzień a jutro jak nie podeślesz mi jakiejś ulewy to będzie bardzo pracowity poniedziałek ... aby nie myśleć np o przeglądarce :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Do rana , do rana , do rana .....do rana :!: :!: do przeglądarki będę szła :lol: :lol: :lol: a przez weekend spadło ponad 200 numerków :D :D
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Beata i Jurek :D Punkty dla Was :D
Niestety moge Wam tylko oznajmic to w ten sposób, ponieważ moj laptop dzis strajkuje czy co :?: :shock:
W żaden sposób nie moge przyznac punktu :cry:
A tak wogóle, to faktycznie, juz koniec wekendu, uff :lol: :lol: Nareszcie jutro znowu do przeglądarki klik :lol: :lol: :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Smuga :D Dla Ciebie podwójny punkt :kwiat:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

smuga pisze:Do rana , do rana , do rana .....do rana :!: :!: do przeglądarki będę szła :lol: :lol: :lol: a przez weekend spadło ponad 200 numerków :D :D
Smuga :D Ja nawet w wekend do przeglądarki nie zagladam.Nasza stoi w miejscu.I niech nikt mi nie mowi,że to ogólnopolski system :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Mnie też Iwciu tu uświadomili że co fundusz to inny system...... więc ;) uwierzyłam :lol: :lol: :lol:
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam wszystkich w nowym tygodniu i zycże dobrych informacji w przeglądarce :D :kwiat:
Zablokowany