Dąbrowka Kamień Pom.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
syla007
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2014 09:30
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Dąbrowka Kamień Pom.

Post autor: syla007 »

Hej przyszłe kuracjuszki :) :kwiat:
Ja postanawiam robić zdjęcia każdego posiłku , pokoju ,toalet i fajnych miejsc jeśli takowe będą :roll: :roll: :roll: choć pewnie z publikacją będzie trudno, ale jak tylko wrócę rozpocznę wątek o tym miejscu i uaktualnię info o tym Uzdrowisku cudu PRL-u .Bo to karygodne :shock: żeby były takie stare informacje na temat sanatorium i tylko oczywiście uaktualniają cenniki. :x
Ale niema tego złego |Ja już mam plan jak spożytkować czas wolny :geek: , może :?: moje dzieciątko mnie odwiedzi ale to tak daleko że mój :serce: 4-latek może nie wytrzymać drogi :cry: wiec muszę liczyć na siebie. Więc miło jeśli ktoś by się odezwał z mojego terminu, no i ja jadę na zaproszenie ZUS-u oczywiście ;) Więc Pozdrawiam turnus po mnie :kwiat: , trzymajcie kciuki co by nie było tak lipnie jak wszyscy opisują :roll: :roll: :roll: . Ale w między czasie postaram się choć raz przez telefon połączyć się z forum i coś skrobnąć. syla007 :)
maja_tm
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 mar 2014 22:08
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: maja_tm »

...Ja też robiłem zdjęcia posiłków...obiektu..sprzętu..basenu..i ogólnie wszystkiego co mnie otaczało przez te "cudowne" 24 dni..ale tu niestety nie da się ich zamieścić..jak ktoś jest teraz na turnusie to prośba aby pozdrowił Panią Beatkę oraz Panią Aleksandrę od "ŁYSEGO LASERA"..One powinny wiedzieć o kogo chodzi..:-)..z góry podziękowania..
syla007
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

hej 8-) , a możesz jakieś fotki mi wysłać :?: , co by się wizualnie "osfoić" :mrgreen: na marekk_[email].pl. dzieki :kwiat:
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

maja_ czyli "łysy laserze", bardzo cię proszę napisz coś więcej o tym gierkowskim przybytku, żeby nie dostać wstrząsu jak tam dojadę, a daleko mam od cholery ponad 10 godzin z przesiadką, jak możesz wyślij mi fotki na priva:[email].com
napisz jaka okolica, co można zwiedzić, jakie posiłki, jakie zabiegi...itd
maja_tm
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

...syla 007...uwierz mi że szok jest najlepszy jak się to widzi na żywo..:)..stokrotka poczytaj inne moje posty..tam jest coś o zabiegach i fajnych knajpach..
syla007
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

...maja.. czyli nie jest aż tak żle :shock: :P . Staram się mieć pozytywne nastawienie i tego będę sie trzymać pozdrawiam :kwiat: :geek:
Joanna 2014
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 19:03
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Joanna 2014 »

..... a witaj Koleżanko :serce: :kwiat: :serce: Jeśli mogę Cię poprosić o zapodanie "świeżyzną " tzn. radosnymi zaktualizowanymi informacyjkami o "Dąbrówce" to bądź taka miła :serce: i wyślij mi też coś fantastycznego na priv. Dziękówa.
tetila
Na forum od: 19 maja 2014 20:18
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: tetila »

Mam turnus od 23.06.2014. Może ktoś z okolic Ustki lub Słupska jedzie na ten sam termin samochodem ?.Chętnie dołączę i dołożę się do paliwa .Proszę o kontakt. Mój adres [email].pl
maja_tm
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

..syla007..jeśli trafi się na odpowiednich ludzi na turnusie to nawet w piekle będzie zaje...ście...poza tym personel lekarsko pielęgniarski super z którym można się dogadać i uzgodnić wszystko...naprawdę wszystko...nawet późne pory wracania z knajpek..:)...aaaale...jeśli trafisz złe towarzystwo i złą pogodę to współczuję...weź książki,,,,gazety czy co tam lubisz robić w wolnych chwilach bo się zanudzisz...ktoś pytał o koszta...odpowiadam...czepek na basen obowiązkowy...chyba że ktoś jest łysy:)..tak kosztuje chyba 8 zł...busik na basen gratis..wymiana pościeli 14 zł...ręcznika gratis...parking za turnus 115 zł (24 dni)..parking nie jest strzeżony i uzdrowisko nie odpowiada za jakiekolwiek szkody na ich parkingu....tv za pokój 99 zł...można podpiąć twardy dysk...konsoli już prawdopodobnie nie..paliwo tylko na orlenie..tam jest darmowe wi-fi...w ośrodku nie ma internetu...aaaaa...polecam saunę...w osirze niedaleko ośrodka...koszt 20 zł/h za max 4 osoby...jak będzie więcej ludzi gość na recepcji będzie kazał dopłacić..pozdrawiam...jak coś mnie się jeszcze przypomni napiszę..
stokrotka210863
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 14:47

Post autor: stokrotka210863 »

Maja_
mam kilka pytań
czy w soboty są rehabilitacje czy sobota wolna,
czy organizowane są jakieś wypady np do Międzyzdroi, czy w Kamieniu jest jakaś plaża, może nad jeziorem?
oraz może się orientujesz czy w sanatorium działa mobilny internet,
ODPOWIEDZ