Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2012 10:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 9
Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Gdybyś wyjrzała z tego tematu i poszukała w innych np. "Wyjeżdżam ...." to tam masz tyle lektury na temat Krynicy, że na jeden dzień to aż nadtoprzedszkolanka pisze:Po 24 miesiącach oczekiwania i prośby o wyjazd nad morze, otrzymałam Krynicę Zdrój... może ktoś był, jak tam jest?
Jest też w dolnej części strony głównej dużo o Krynicy.
Jest też dział, gdzie opisywane są ośrodki. Troszkę własnej inwencji Moja Droga
Pozdrawiam
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 51 razy
Widziałam Moja Droga, że szukasz i w innych tematach napisałam coś więcej do Ciebieprzedszkolanka pisze:Już szukałam jak mówisz, ale informacji jest niewiele, nie są aktualne, a inicjatywy to mi nie brakuje...pozdrowionka
yaania jeszcze mojej wiadomości nie odebrała więc sądzę, że wchodzą na portal li tylko jak wyjeżdżają - przykre
Samemu nic nie napisać, nie podzielić się doświadczeniem ale korzystać to i owszem
Tak nie powinno być
Mam nadzieję, że jak wrócisz to opisz swoje spostrzeżenia dla potencjalnych kuracjuszy
Pozdrawiam
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

Oczywiście, że tak, jak wrócę to podzielę się swoimi spostrzeżeniami... To mój drugi wyjazd do sanatorium, nie mam wielkiej wiedzy na temat ośrodków sanatoryjnych, ale po powrocie na pewno napiszę na forum.ewasz pisze:Widziałam Moja Droga, że szukasz i w innych tematach napisałam coś więcej do Ciebieprzedszkolanka pisze:Już szukałam jak mówisz, ale informacji jest niewiele, nie są aktualne, a inicjatywy to mi nie brakuje...pozdrowionka![]()
yaania jeszcze mojej wiadomości nie odebrała więc sądzę, że wchodzą na portal li tylko jak wyjeżdżają - przykre![]()
Samemu nic nie napisać, nie podzielić się doświadczeniem ale korzystać to i owszem![]()
Tak nie powinno być![]()
Mam nadzieję, że jak wrócisz to opisz swoje spostrzeżenia dla potencjalnych kuracjuszy![]()
Pozdrawiam
Dzięki i pozdrawiam
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Staż sanatoryjny: 14
2tygodnie temu wróciłam z Krynicy z Continentalu, więc coś mogę napisać tym bardziej że to mój 3 wyjazd do Krynicy. Nie zauważyłam tylko do jakiego sanatorium się wybierasz, może coś przeoczyłam, łatwiej będziemy coś napisać.
Pozdrawiam
Bietka
-
przedszkolanka
- Super Kuracjusz

-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Pozdrawiam i życzę pieknego pobytu.
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Staż sanatoryjny: 14
Byłam w Continentalu a tuż pod nim (niżej) i tuż przy głównej ulicy jest Abaton.Wygląda niepozornie, niewielki budynek ale jak w środku i cała reszta tego nie wiem. Plusem takiego małego sanatorium jest to że łatwiej o integrację niż w takim gigancie jak Continental gdzie wiekszości wogóle sie nie zna.
Krynica jak pisano piękna, teraz już napewno obsadzona kwiatami, jest gdzie chodzić, gdzie potańczyć i pospacerować, ewentualnie pojechać na wycieczki.Życzę udanej pogody i towarzystwa.
-
forumowicz
Jedzonko nie najgorsze ,byłam na diecie wątrobowej ponieważ nie mieli tej do 1000 Cal .
Personel zabiegowy miły ,jak też i pozostały.Miejsce jeśli chodzi o KZ wymarzone ,centrum.
Nie martw się przedszkolanko będzie super.
Powodzonka i miłego pobytu