Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
moze ktos z forumowiczow przebywal w tym roku w gryfie bardzo prosze o najnowsze opinie czy wszystkie pokoje sa juz po remoncie ?a moze jakies nowosci odnosnie tego obiektu bede bardzo wdzieczna
Witaj ,ja byłam w zeszłym roku w październiku i już pisałam o Gryfie więc najświeższych wiadomości nie mam ale jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.Pozdrawiam
no wlasnie dziunia 60 nie wiem dlaczego ludzie nie chca sie dzielic informacjami odnosnie tego sanatorium przeciez nfz wysyla tam ludzi a jak sa wpisy to bardzo skape albo stare przeciez kazdy kto tam wyjezdza ciekawy jest aktualnych informacji czekam na odzew
Raczku, niestety nie wszystkie pokoje są po remoncie więc proponuję abyś zadzwoniła do GRYFA i spróbowała zrobić rezerwacje. Wiem że jest to możliwe chociaż panie zapewniają że rezerwacji nie prowadzą. Mają super zabiegi co dla nas kuracjuszy jest najważniejsze. Małe , urokliwe miasteczko, piękny park...... jestem przekonana że będziesz zadowolona. Życzę udanej kuracji.