polczyn zdroj gryf

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 09:12
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4

polczyn zdroj gryf

Post autor: rak1946 »

moze ktos z forumowiczow przebywal w tym roku w gryfie bardzo prosze :serce: o najnowsze opinie czy wszystkie pokoje sa juz po remoncie ?a moze jakies nowosci odnosnie tego obiektu bede bardzo wdzieczna :D :D :D
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: polczyn zdroj gryf

Post autor: dziunia60 »

Witaj ,ja byłam w zeszłym roku w październiku i już pisałam o Gryfie więc najświeższych wiadomości nie mam ale jak masz jakieś pytania to chętnie odpowiem.Pozdrawiam
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dziunia 60 :) twoj wpis czytalam i bardz dziekuje ale bardziej zalezy mi na tego rocznych wpisach :D a smiem watpic zeby nikt w tym roku nie przebywal :)
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15

Post autor: dziunia60 »

Ale na temat Połczyna ogólnie jest mało informacji, nie wiem dlaczego ? Jak ja jechałam to w ogóle nikt się nie odezwał i nic nie było :(
rak1946
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

no wlasnie dziunia 60 :kwiat: nie wiem dlaczego ludzie nie chca sie dzielic informacjami odnosnie tego sanatorium przeciez nfz wysyla tam ludzi a jak sa wpisy to bardzo skape albo stare przeciez kazdy kto tam wyjezdza ciekawy jest aktualnych informacji :serce: czekam na odzew :serce:
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Raczku, niestety nie wszystkie pokoje są po remoncie więc proponuję abyś zadzwoniła do GRYFA i spróbowała zrobić rezerwacje. Wiem że jest to możliwe chociaż panie zapewniają że rezerwacji nie prowadzą. Mają super zabiegi co dla nas kuracjuszy jest najważniejsze. Małe , urokliwe miasteczko, piękny park...... jestem przekonana że będziesz zadowolona. Życzę udanej kuracji.
ODPOWIEDZ