Czy można ???

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Czy można ???

Post autor: Felice »

Jeżeli na każdy to niekoniecznie wymieniane wyżej.Ja szanuję ludzi z tego forum nawet jeżeli rozmawiamy "o pietruszce".
Mnie sanatorium nie kojarzy się z chorobami,raczej ze spokojnym,miłym,fajnie spędzanym czasem i w takiej lekkiej formie też prowadzonymi rozmowami.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Alice pisze:Każdy ma inne oczekiwania dotyczące uczestnictwa w życiu forum.Nie może pani szufladkować ludzi według swoich kryteriów.
Forum "Nasze Sanatorium" nijak mi się nie kojarzy ze sztuką,literaturą,malarstwem,sportem,florystyką,ogrodnictwem.....a najmniej z polityką,w żadnym znaczeniu tego słowa.
Kompletnie mnie nie interesuje,a wręcz przeszkadza politykowanie na forach społecznościowych.
Jeżeli chcę porozmawiać o książce idę na spotkania w tym temacie,mogę o tym porozmawiać nawet tutaj,ale nie wysłuchiwać pouczeń na temat tego co czytam.
Tutaj wolę porozmawiać nawet o przysłowiowym niczym,bo wchodzę po to,by oderwać się od codzienności.
Bardzo lubię wątki do których pani nie zagląda....jest tam po prostu miła atmosfera....ale zostało już ich niestety niewiele :(
Alice

..Pani Alicjo
Nic dodać nic ująć
SZACUNEK
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Alice PLUSIK :D
Awatar użytkownika
dziunia60
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 sty 2013 11:15

Post autor: dziunia60 »

AleksandraWroclaw pisze:
dziunia60 pisze:Nie wiem po co zaglądać gdzieś, gdzie nie ma merytorycznych wypowiedzi a wypowiadają się ludzie z którymi nie ma się o czym rozmawiać :?: :?: To jest dopiero zagadka :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: Pani rzeczywiscie dzieli się z nami wiedzą o.....sztuce,literaturze, filmie, ksiązkach, sporcie,florystyce, ogrodnictwie
i nawet ....,polityce.....szeroko rozumianej.....,, :P
DZIEKUJEMY :!:
Pani Aleksandro dzielę się tym, czym ja chcę się podzielić a nie tym czego pani oczekuje a oczekiwanie jest źródłem rozczarowań.Proszę zostawić moje wypowiedzi i moją osobę w spokoju.Pozdrawiam i życzę miłych konwersacji politycznych i innych ale nie ze mną.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Czy można :?: :?: :?: zapewne narażę się na krytykę i nieprzychylne wypowiedzi :!: :!: :!: ALE CZY MOŻNA :?: :?: :?: -przerwać tą dyskusję która do NICZEGO NIE PROWADZI :?: oprócz wzrostu ciśnienia-ja podnoszę sobie w bardziej przyjemny sposób bo pachnącą kawką :!: żadna ze stron w niczym nie ustąpi bo to widać :!: jeżeli macie czas i ochotę na toczenie wojen i słownych pyskówek to smacznego :!: bo jak już napisałem do niczego to nie prowadzi :!: z mojego punktu widzenia jako czytelnika-choć powie ktoś że wcale nie muszę tego robić i będzie miał rację :!: jest to niesmaczne i nieeleganckie :!: każdy ma prawo wypowiadać się na każdy temat na tym forum-lub ominąć lub przemilczeć wybór należy do Nas samych,ja swoje zdanie niniejszym wyraziłem :!: Pozdrawiam Serdecznie :!: :) :)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Można zamknąć taki wątek, co niniejszym czynię jak kat :)
Pozdrawiam
Zablokowany