Czy można ???
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Czy można ???
Mnie sanatorium nie kojarzy się z chorobami,raczej ze spokojnym,miłym,fajnie spędzanym czasem i w takiej lekkiej formie też prowadzonymi rozmowami.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
AliceAlice pisze:Każdy ma inne oczekiwania dotyczące uczestnictwa w życiu forum.Nie może pani szufladkować ludzi według swoich kryteriów.
Forum "Nasze Sanatorium" nijak mi się nie kojarzy ze sztuką,literaturą,malarstwem,sportem,florystyką,ogrodnictwem.....a najmniej z polityką,w żadnym znaczeniu tego słowa.
Kompletnie mnie nie interesuje,a wręcz przeszkadza politykowanie na forach społecznościowych.
Jeżeli chcę porozmawiać o książce idę na spotkania w tym temacie,mogę o tym porozmawiać nawet tutaj,ale nie wysłuchiwać pouczeń na temat tego co czytam.
Tutaj wolę porozmawiać nawet o przysłowiowym niczym,bo wchodzę po to,by oderwać się od codzienności.
Bardzo lubię wątki do których pani nie zagląda....jest tam po prostu miła atmosfera....ale zostało już ich niestety niewiele
..Pani Alicjo
Nic dodać nic ująć
SZACUNEK
Pani Aleksandro dzielę się tym, czym ja chcę się podzielić a nie tym czego pani oczekuje a oczekiwanie jest źródłem rozczarowań.Proszę zostawić moje wypowiedzi i moją osobę w spokoju.Pozdrawiam i życzę miłych konwersacji politycznych i innych ale nie ze mną.AleksandraWroclaw pisze:dziunia60 pisze:Nie wiem po co zaglądać gdzieś, gdzie nie ma merytorycznych wypowiedzi a wypowiadają się ludzie z którymi nie ma się o czym rozmawiać![]()
To jest dopiero zagadka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pani rzeczywiscie dzieli się z nami wiedzą o.....sztuce,literaturze, filmie, ksiązkach, sporcie,florystyce, ogrodnictwie
i nawet ....,polityce.....szeroko rozumianej.....,,![]()
DZIEKUJEMY![]()
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki