SZPITAL UZDROWISKOWY NOWE ŁAZIENKI MINERANE KRYNICA ZDROJ.
SZPITAL UZDROWISKOWY NOWE ŁAZIENKI MINERANE KRYNICA ZDROJ.
-
Hania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: SZPITAL UZDROWISKOWY NOWE ŁAZIENKI MINERANE KRYNICA ZDR
Największą zaletą Twojego wyjazdu to chyba to termin no i miejscowość którą bardzo lubię i zawsze wracam z sentymentem.Życzę udanego pobytu, fajnych wspomnień i dobrego towarzystwa.
Pozdrawiam
Hania
-
Hania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
- Staż sanatoryjny: 5
Sam wiesz bo byłeś już tyle razy w sanatorium , że zawsze ( przynajmniej dla mnie ) a myślę że dla innych też najważniejsze są zabiegi, przecież po to jedziemy , żeby się podleczyć. Wiadomo warunki w jakich przebywamy też mają znaczenie, ale przecież nie będziesz siedział w pokoju.Poznasz nowych ludzi i z nimi pewnie będzie spędzał czas na przyjemnościach.
Pozdrawiam
Hania
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Ten zdecydowałam się obejrzeć w TV i był to świetny wybór.
Jedyny plus tego to taki,że zrobili piękny deptaczek na Kryniczanką,bo jakoś ten rejon trzeba było przejść.
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Alice drugim fatalnym terminem do pobytu w Krynicy jest czas tuż przed forum ekonomicznym , w trakcie i tuż po - byłam raz i nigdy więcejAlice pisze:W ubiegłym roku byłam w czasie festiwalu i więcej razy w tym okresie nie pojadę.Wszystko ogrodzone,deptak wyłączony na potrzeby festiwalu,szczelne zasłony żeby broń Boże nie usłyszeć bez biletu choć jednego dźwięku.W namiotowych salach koncertowych duszno,niewygodnie.Władz miasta i organizatorów nie stać było na choćby jeden występ dla mieszkańców i kuracjuszy na powietrzu.Koncert róży niby był na powietrzu,ale bez możliwości zbliżenia się choćby w rejon występu.
Ten zdecydowałam się obejrzeć w TV i był to świetny wybór.
Jedyny plus tego to taki,że zrobili piękny deptaczek na Kryniczanką,bo jakoś ten rejon trzeba było przejść.
Forum Ekonomiczne 2.09-4.09.2014
Unikajcie tych terminów.Krynica jest zakorkowana.Prędzej przejdziesz na piechotę,niz przejedzesz ulicą Piłsudskiego