SZPITAL UZDROWISKOWY NOWE ŁAZIENKI MINERANE KRYNICA ZDROJ.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 14:24

SZPITAL UZDROWISKOWY NOWE ŁAZIENKI MINERANE KRYNICA ZDROJ.

Post autor: bogjan »

O wszystkich wadach już czytałem.Może ktoś napisze jakieś superlatywy,jak tam był.Bo ja byłem kilka dziesiąt razy w sanatorium i już wszystko widziałem i przeżyłem.Tak ,tak kilka......t razy. Nic mnie nie zaskoczy.nawet czajnik na "łańcuchu" na korytarzu,albo rynny zrobione jak w zakładzie karnym,żeby nie wychodzić,albo ssuwać się z piętra.
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Re: SZPITAL UZDROWISKOWY NOWE ŁAZIENKI MINERANE KRYNICA ZDR

Post autor: Hania »

Witaj
Największą zaletą Twojego wyjazdu to chyba to termin no i miejscowość którą bardzo lubię i zawsze wracam z sentymentem.Życzę udanego pobytu, fajnych wspomnień i dobrego towarzystwa.
Pozdrawiam
Hania
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

[email] dzięki za życzenia,termin super do 16.08 Festiwal Kiepury,dużo ludzi!!!!.Byłem już w terminie jak był Festiwal.Koncerty,TVP itddd.Warunki jakoś przeżyje 21 dni,dla mnie ważniejsze jest towarzystwo.Luksusy mam w domu.Tyle razy byłem i nie narzekałem.Niech ktos napisze jak był w ostatnim okresie,na pewno się nie przestraszę.
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Hania »

Witaj
Sam wiesz bo byłeś już tyle razy w sanatorium , że zawsze ( przynajmniej dla mnie ) a myślę że dla innych też najważniejsze są zabiegi, przecież po to jedziemy , żeby się podleczyć. Wiadomo warunki w jakich przebywamy też mają znaczenie, ale przecież nie będziesz siedział w pokoju.Poznasz nowych ludzi i z nimi pewnie będzie spędzał czas na przyjemnościach.
Pozdrawiam
Hania
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

W ubiegłym roku byłam w czasie festiwalu i więcej razy w tym okresie nie pojadę.Wszystko ogrodzone,deptak wyłączony na potrzeby festiwalu,szczelne zasłony żeby broń Boże nie usłyszeć bez biletu choć jednego dźwięku.W namiotowych salach koncertowych duszno,niewygodnie.Władz miasta i organizatorów nie stać było na choćby jeden występ dla mieszkańców i kuracjuszy na powietrzu.Koncert róży niby był na powietrzu,ale bez możliwości zbliżenia się choćby w rejon występu.
Ten zdecydowałam się obejrzeć w TV i był to świetny wybór.
Jedyny plus tego to taki,że zrobili piękny deptaczek na Kryniczanką,bo jakoś ten rejon trzeba było przejść.
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alice masz rację,wszystko jest tak jak ty piszesz.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Alice pisze:W ubiegłym roku byłam w czasie festiwalu i więcej razy w tym okresie nie pojadę.Wszystko ogrodzone,deptak wyłączony na potrzeby festiwalu,szczelne zasłony żeby broń Boże nie usłyszeć bez biletu choć jednego dźwięku.W namiotowych salach koncertowych duszno,niewygodnie.Władz miasta i organizatorów nie stać było na choćby jeden występ dla mieszkańców i kuracjuszy na powietrzu.Koncert róży niby był na powietrzu,ale bez możliwości zbliżenia się choćby w rejon występu.
Ten zdecydowałam się obejrzeć w TV i był to świetny wybór.
Jedyny plus tego to taki,że zrobili piękny deptaczek na Kryniczanką,bo jakoś ten rejon trzeba było przejść.
Alice drugim fatalnym terminem do pobytu w Krynicy jest czas tuż przed forum ekonomicznym , w trakcie i tuż po - byłam raz i nigdy więcej :evil:
bogjan
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Terminy; Festiwal Kiepury 9.08-16.08.2014
Forum Ekonomiczne 2.09-4.09.2014
Unikajcie tych terminów.Krynica jest zakorkowana.Prędzej przejdziesz na piechotę,niz przejedzesz ulicą Piłsudskiego
ODPOWIEDZ