Sanatorium Rolnik Nałęczów

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Re: Sanatorium Rolnik Nałęczów

Post autor: administrator »

Szanowni Forumowicze. Widzę, że znów zaczyna się spór. Tym razem stanę jednak po stronie Rycha. Proszę pisać na różne tematy w dziale różne, a tu rzeczywiście oceniać. Osoba szukająca opinii niekoniecznie lubi przekopywać się przez wypowiedzi niezwiązane z tytułem wątku.
Pozdrawiam serdecznie i proszę w tym wątku nie spierać się już.
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

Ja tak świeżo po powrocie chciałabym napisać, że ogólnie naprawdę warunki w pokojach bardzo dobre, zabiegi i obsługa też, jedzenia dużo i smaczne, a jak ktoś chciał więcej to stolik stał na którym dokładki, pieczywo czy też marmolada, herbata i wrzątek stały. Szklanki bez uchwytów więc radzę zabrać ze sobą jak ktoś ma. Jedyne co mi się nie podobało i równiez wielu innym kuracjuszom to planowanie zabiegów. Obiad teoretycznie o 13 ale drugie danie podawane np o 13.20 a zaraz o 13.30 zabiegi np. masaż :roll:, albo po borowinie gimnastyka na basenie, no i od razu przy planowaniu pani namawia na dodatkowe - płatne zabiegi i to w taki sposób, że wiele osób niepotrzebujących tego daje się omamić, ale tylko między sobą narzekali na korytarzu, wiec proszę zwracać uwagę. No i za dużo osób na raz na sali gimnastycznej i na basenie.Co do higieny na basenie nic się nie zmieniło, były panie w pełnej "tapecie", panowie w klapkach do wody potrafili wchodzić, zwłaszcza jeden :D Pani od gimnastyki sympatyczna ale nie zwracała nikomu uwagi. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy i obsługę ;)
menx
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 lip 2012 19:09

Post autor: menx »

Witam
Byliśmy w Rolniku w 2016r. w lipcu. komercyjnie. zabiegi byly ok, obsluga tez dobra, ale apartament to pożal sie boze kawalerka z wczesnego Gierka,
prysznic plastikowy, kwadrat, mały, brodzik troche przyrdzewiały, nie przypominalo mi to apartamentu ale kase wzieli jak by nim był. Otoczenie Rolnika ok, tylko gawrony mogły czlowiekowi zrobic kuku:), w zadnym sanatorium nie mozna sie bylo napic piwa czy lamki wina, w Rolniku tylko woda święcona:) :P , w pałacyko Małachowskich tylko byla kawiarnia i mozna bylo potanczyc przy muzyce na zywo, na wyzywienie na narzekałem, na kazddym pietrze byly pielęgniarki ale zawsze tylko na jednym byly akurat, na pozostalych zamkniete:) Nie polecam Rolnika
Awatar użytkownika
yuras
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2015 11:31
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: yuras »

menx pisze:Witam
w zadnym sanatorium nie mozna sie bylo napic piwa czy lamki wina, w Rolniku tylko woda święcona:)
To byłeś we wszystkich.
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 18 razy

Post autor: Suzen »

W" Rolniku" nie byłam na kuracji.Odwiedziłam kawiarnię,częściowo jest po remoncie.
Muzyka ciągle ta sama/w czasie 3lat/" zdarta płyta" ,"niezniszczalna"i nieśmiertelny hit"Mama krzyczała'' :lol: :roll:
Awatar użytkownika
jania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 paź 2017 15:47
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: jania »

Dostałam skierowanie do Rolnika w Nałęczowie na X/XI.Brakuje opisów z pobytów w okresie pandemii,jak tam jest na teraz :?: Słyszałam,że pokoje 2 os. z czego się bardzo cieszę.Wieczorami lubię wyjść z pokoju,pobyć z ludźmi,potańczyć ale kawiarnia nieczynna,może w Atrium coś się dzieje :?: W listopadzie dzień krótki,chyba wezmę jakieś robótki :roll: Proszę o aktualne opinie :serce: :serce: :serce:
ODPOWIEDZ