Ustroń - Równica
-
Hania
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Ustronie Zdrój - Równica
PKS Radom zawiesił kursy bo on jest przewoźnikiem od którego maja br.
Pozdrawiam
Hania
nie kumam, tzn., że ten autobus jeździ z Warszawy i nie zatrzymuje się w Radomiu
-
Hania

Pozdrawiam
Hania
na Twoim miejscu zadzwoniłabym do firmy PKS POLONUS i spytała co i jak. Nie wydaje mi się żeby ta firma zawiesiła połączenia
-
Hania

Ja nie mam problemu bo ja jadę 14 lipca do Równicy . Dzwoniłam i otrzymałam odpowiedz, że jest ten autobus. Bilet zakupię przez internet, bo tak najprościej.
Hania
- ewa11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lis 2011 19:27
Owszem był taki autobus ale kursował tylko do 17 maja, teraz niestety nie maAgnes pisze:Haniu,
nie wiem na jakim portalu patrzyłaś dojazd do Ustronia i z jakiej miejscowości ale z Warszawy jest bezpośredni PKS POLONUS o 7 rano, także możesz skorzystasz z mojej podpowiedzi i sprawdzisz dokładnie czy Ci pasuje takie połączeniemiłego dnia
-
martitek83
- Kuracjusz

- Na forum od: 12 maja 2014 13:34
- Staż sanatoryjny: 2
nie ma tego autobusu teraz na pewno. Ja z Warszawy wyjeżdżam o 9:56, coś po 13 jestem w Katowicach, godzinka czekania i ok 16 z hakiem jestem w Ustroniu. Dziś rano nadałam bagaż dhl, walizka ok 25 kg kosztowało to 75 zl, jutro będzie na miejscu. Panie z recepcji odbiorą w razie gdyby walizka była pierwsza niż ja. Ale już mam problem z głowy i jutro jadę tylko z plecakiem. Mam zarezerwowaną jedynkę, ale jak będzie okaże się na miejscu. Jak się rozejrzę, dam znać jak jest. pozdrawiam.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... &start=230
Zamieściłam tam rozkład jazdy busów z Katowic do Ustronia
-
martitek83
- Kuracjusz

- Na forum od: 12 maja 2014 13:34
- Staż sanatoryjny: 2
więc od ponad tygodnia jestem w Równicy. Niestety, pierwsze moje sanatorium było w Kołobrzegu Arka. Porównując te dwa to jakby mi ktoś zamienił hotel 5 gwiazdkowy na schronisko dla młodzieży.
Warunki średnie, bynajmniej u mnie (rehabilitacja poszpitalna, oddział VI). Ale z tego co słyszę, to kuracjusze będący w ramach standardowego sanatorium są na innych piętrach i tam jest dużo dużo lepiej. Może mam taki średni pokój, ponieważ zajęłam już ostatnią wolną jedynkę, a nie byłam w innych pokojach.Chyba remonty pokoi idą od góry. Mimo wszystko nie ma co narzekać, ośrodek duży, zabiegi ok, bardzo miła obsługa. jedzenie smaczne. Bardzo ładna okolica, jest gdzie pospacerować, zapowiada się ładna pogoda więc super. pozdrawiam.
- sergio_1 2 3 4
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2014 19:04
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 14