Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam. Nie moge nic znaleźć nic aktualnego na temat sanatorium MEWA przy ul. P Ściegiennego w Kołobrzegu. Dostalam tam skierowanie na sierpien 2012. Bardzo proszę o opinię jeśli ktos był tam w ostatnim czasie... Jak personel. zabiegi, wyzywienie, pokoje, , dyscyplina, rozrywka, wycieczki....itp
Jestem bardzo ciekawa
Witam!Od28.04 do18.05br.bylam w Kolobrzegu w sanatorium Mewa5.Posilki jadlam w Mewie1-bardzo smaczne i obfite!Obsluga b.mila.Mew jest w sumie5 i moze sie zdarzyc,ze zabiegi beda w roznych.Najwieksz baza zabiegowa jest w 5min.basen.Wszystkie Mewy sa blisko siebie i blisko morza.Nie wiem jakie sa pokoje w1.Sa organizowane wycieczki oraz inne rozrywki(np;wieczorki tan.wystepy roznych artystow itp.)Ogolnie jestem b.zadowolona z pobytu jak i zabiegow. Zycze równie milego pobytu.
Babala, bardzo dziękuje za odp. Mam jeszcze jedno pytanie, zaznaczam, ze poważne, a traktowane jest na tym forum jak żart... Nie wiesz jak zabrac męża do sanatorium? Czy uda sie go przechować na waleta w moim pokoju? Mysle o zarezerwowaniu 1-ki i wziąć męża na kilka dni... Czy znasz takie przypadki jak to organizowano ?? Czy ktos może sie czepiać?? Bardzo prosze o odp. Pytam serio.
Maxi...z Twojej strony to żałosne.Nikt tego nie traktuje jako żart,ale tylko w takich kategoriach można Ciebie odbierać.Weż zapłać za męza normalnie jak to bywa w cywilizowanym świecie.Jeżeli Cie nie stać to, nie zabieraj go tam.A jeżeli już chcesz byc tak bardzo "uczciwa" to poprostu nie chwal się.
Max-niestety nie slyszalam o przemycaniu meza(serio).Z tego co wiem to nie praktykuja rezerwacji pokoi.Z jedynkami w ogole problem(poobno tylko dla prywatnych).Moja wspollokatorka przyjechala dzien wczesniej,zaplacila 80zl za nocleg.Podobno jest w okolicy Internat(tak sie nazywa)-nocleg35zl.
babalala pisze:Max-niestety nie slyszalam o przemycaniu meza(serio).Z tego co wiem to nie praktykuja rezerwacji pokoi.Z jedynkami w ogole problem(poobno tylko dla prywatnych).Moja wspollokatorka przyjechala dzien wczesniej,zaplacila 80zl za nocleg.Podobno jest w okolicy Internat(tak sie nazywa)-nocleg35zl.
Dlaczego tak tobie zależy na przemycaniu meża czy to jest faktycznie ale nie martw się będziemy razem będzie fajnie mogę być z sobowtórem jestem od 24 lipca do 14 sierpnia
Nie wiem dlaczego niektorzy uważają, ze to żart... Nie mozna uczciwie pojechac z mężem do sanatorium na kolka dni? Oczywiscie wersja odpłatna jst jak najbardziej do przyjęcia a moje pytanie dotyczyło bardziej praktyk w tej dziedzinie, a nie skąpstwa!! Przykro mi, ze tak zostałam odebrana... No nic, widać opinie o sanatoriach są jednoznaczne... "po co wozic drzewo do lasu". Mniej więcej wyrobilam sobie juz sposób jak "przmycic" męża... Może tez tak troche "skąpo" zabrzmiało, ale problem nie w pieniądzch jak mowie, a w praktyce i doświadczeniach. Dziękuję więc za uwagi. A tak na marginesie....Mąż nie wie jeszcze o tym, ze chce go zabrać ))) Jak zasłuży )
Lolec - zatem do zobaczenia w Mewie ! ))