Augustów Sanatorium Budowlani

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
uomo
Na forum od: 27 maja 2012 16:42

Augustów Sanatorium Budowlani

Post autor: uomo »

Czy ktoś wybiera sie do sanatorium w Augustowie na turnus od 23go lipca 2012? Mam 32 lata i szukam ludzi w podobnym wieku do swojego by mieć z kim pogadać czy wyjść na papierosa. Krzysiek
Jo_ana
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 07 cze 2012 14:45

Re: Augustów Sanatorium Budowlani

Post autor: Jo_ana »

Ja jadę, ale od 27 czerwca. Z tego, co widzę to nikt tu nic nie pisze o tym sanatorium. Myślę, że na miejscu spokojnie znajdziesz osoby w swoim wieku do towarzystwa. Z ZUS zawsze jadą jacyś młodzi ludzie. Ja mam 27 lat i gdy pierwszy raz jechałam do sanatorium obawiałam się tego, że czas będę spędzać z ludźmi w wieku 70 +, ale na miejscu okazało się, że jest sporo moich rówieśników, z którymi szło się dogadać. A z doświadczenia wiem, że wcześniej nie warto szukać znajomych do sanatorium przez forum, bo koleżanka jaką tu poznałam jakiś czas temu, w sanatorium okazała się zwykłą pijącą, przeklinającą i szukającą wrażeń menelicą, która nie chciała mi później dać spokoju :/
tynkal
Na forum od: 24 cze 2012 21:29

Post autor: tynkal »

Pozdrawiam. Ja również jadę 27-go do Budowlanych. Muszę przyznać rację Joannie, że znajomych bardzo szybko znajdziesz na turnusie. ja jadę nie pierwszy już raz i z własnej praktyki wiem, że tak jest lepiej. Pozdrawiam.
tynkal

Kilka słow o Budowlanych. Jest OK, jedzenie dobre, obsługa miła. Okolice ładne, ponieważ ja tam wyjeżdżam na urlopy, a konkretnie pod Suwałki. Pokoje czyste. Ale i tak prawie wszystko zależne jest od towarzystwa w pokoju i na turnusie. Pozdrawiam. A z Jo-aną znajdziemy się zapewne. Krzysztof, będzie OK, zobaczysz.
markus85
Na forum od: 11 lip 2012 21:37

Post autor: markus85 »

Siemano wszystkim. jadę na turnus zaczynający się 23 lipca 2012r. Tych którzy byli, prosiłbym o szczegółowe info na temat warunków tam panujących i jakie są ewentualne atrakcje :) Opiekunowie przestrzegają mocno regulaminu ? czy czasem można zrobić imprezkę w stylu projekt X hehehe, jakie roczniki przeważają ? i ogólnie czy jest schludnie i można korzystać ze wszystkich atrakcji czy jest syf, kiła i mogiła w otoczeniu moherowych beretów :( Natomiast osoby które jadą w tym samym terminie co ja , zapraszam na ognisko integracyjne ( tylko jeszcze nie wiem kiedy będziemy mieli wieczory wolne i przepustki jak w wojsku :) pozdro
waldek40
Na forum od: 20 lip 2012 22:23

Post autor: waldek40 »

Witam:)

Też wyjeżdżam do Augustowa w tym samym terminie, pełen obaw jak tam będzie. Pewnie spotkamy się podczas jakichś zabiegów lub w wolnym czasie. Jakoś trzeba będzie sobie go zorganizować ;)
tynkal

Może ktoś zdąży przeczytać jeszcze przed wyjazdem. Wróciłem 20 lipca. Jest tam OK pod każdym względem. Jedzenie w miarę dobre, ale należy przygotować się na dosyć dziwne zestawienia posiłków. Warunki zamieszkania w miarę. Kafejka na miejscu czynna od 10-ej. Jest piwko. :D . Imprez kulturalnych sporo. Wycieczki na LItwę do Wilna i Druskiennik do Aquaparku. Ognisko, zielony kulig, codzienne potańcówki. Kontroli po pokojach nie ma, chyba, że impreza za głośna. W ten sposób trzy dni przed końcem turnusu wyleciało trzech. Ordynator bardzo kulturalny człowiek i z każdym problemem dotyczącym spraw związanych z pobytem można do niego iść. Obsługa, począwszy od recepcji, obsługi na zabiegach, kuchni i w kafejce miła bardzo. Lekarze mogą być. Ja podlegałem pod Pawłowskiego. Jest ok. Wróciłem zadowolony, opalony. czego i Wam życzę. Miłego pobytu. :P :P
ODPOWIEDZ