sanatorium NIWA KOŁOBRZEG

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 mar 2013 20:06
Oddział NFZ: Opolski

Re: sanatorium NIWA KOŁOBRZEG

Post autor: MaKa1 »

MiLenka ,życzę Ci z całego serca abyś tam dostała przydział,a nie bedziesz żałować.Super obiekt,zabiegi ,obsługa i wszedzie blisko.Kto tam był zawsze chce tam wrócic wiem to zrelacji tych którzy byli na moim turnusie już po raz kolejny.Pozdrawiam M. :)
MiLenka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2014 16:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MiLenka »

Mam nadzieję ,będę obserwować teraz forum i czytać opinię na temat ośrodków Krusu i trzymać kciuki ,żeby mi dali przydział do jakiegoś dobrego ośrodka.Słyszałam że najgorszy to ten w Jedlcu .
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Ja też mam nadzieję że dostanę Niwę :serce: A nie Jedlec :twisted:
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej dziewczyny,nie życzę Wam Jedlca [znam z opowiadań innych],ani Teresina choć tam byłam zimą ale żadna rewlacja zabiegowa jedyny plus to miła obsługa,smaczne jedzonko i u mnie było wspaniałe towarzystwo.Pozdrawiam i odezwijcie się gdzie w końcu jedziecie :?: :) .Pa
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Będę dzwonić za parę dni w sprawie Niwy ,termin mi nawet obojętny byle to była Niwa ,jak mi dadzą coś innego to zrezygnuję z wyjazdu :cry: :evil:
MiLenka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 15 cze 2014 16:44
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MiLenka »

Teresin :?: Też tak daleko od ludzi jak Horyniec :?: A jakie są jeszcze fajne Krusowskie sanatoria :?:
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej medi i tu przyznaje Ci rację też bym zrezygnowała gdyby zaproponowali jakiś inny ośrodek, no chyba jeszcze mogłoby być Świnoujście [dziewczyny sobie chwaliły],ale stwierdziły ,że jednak NIWA lepsza.Pozdro... :)
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej MiLenka, Teresin znajduje sie koło Niepokalanowa,możesz oglądnąć osrodek w inernecie ,ale na zdjęciach wygląda nawet ładniej niż w rzeczywistości .Jednak nie polecam ,zabiegi na miejscu ,basen z dojazdem do Sochaczewa,termy z dojazdem do Mszczonowa wiec żadna rewelacja zwłaszcza zimą.Staraj się naprawdę aby dostac NIWE ,polecam.Pozdro...
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MaKa1 dowiadywałaś się już może kiedy teraz możesz składać papiery na następny wyjazd ? Ponoć coś się u nich pozmieniało . :evil:
Awatar użytkownika
MaKa1
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Medi ja za kilka dni będę miała 180 dni chorobowego i stanę na komisję ,a póżniej sie okaze czy przedłużą czy rechabilitacja i wtedy może mnie skierują do jakiegoś osrodka.Co do zmian to nic mi nie wiadomo ,ale spróbuję może coś poczytac w internecie.Czy może orientujesz się jakie to zmiany?
ODPOWIEDZ