Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
MiLenka ,życzę Ci z całego serca abyś tam dostała przydział,a nie bedziesz żałować.Super obiekt,zabiegi ,obsługa i wszedzie blisko.Kto tam był zawsze chce tam wrócic wiem to zrelacji tych którzy byli na moim turnusie już po raz kolejny.Pozdrawiam M.
Mam nadzieję ,będę obserwować teraz forum i czytać opinię na temat ośrodków Krusu i trzymać kciuki ,żeby mi dali przydział do jakiegoś dobrego ośrodka.Słyszałam że najgorszy to ten w Jedlcu .
Hej dziewczyny,nie życzę Wam Jedlca [znam z opowiadań innych],ani Teresina choć tam byłam zimą ale żadna rewlacja zabiegowa jedyny plus to miła obsługa,smaczne jedzonko i u mnie było wspaniałe towarzystwo.Pozdrawiam i odezwijcie się gdzie w końcu jedziecie .Pa
Hej medi i tu przyznaje Ci rację też bym zrezygnowała gdyby zaproponowali jakiś inny ośrodek, no chyba jeszcze mogłoby być Świnoujście [dziewczyny sobie chwaliły],ale stwierdziły ,że jednak NIWA lepsza.Pozdro...
Hej MiLenka, Teresin znajduje sie koło Niepokalanowa,możesz oglądnąć osrodek w inernecie ,ale na zdjęciach wygląda nawet ładniej niż w rzeczywistości .Jednak nie polecam ,zabiegi na miejscu ,basen z dojazdem do Sochaczewa,termy z dojazdem do Mszczonowa wiec żadna rewelacja zwłaszcza zimą.Staraj się naprawdę aby dostac NIWE ,polecam.Pozdro...
Medi ja za kilka dni będę miała 180 dni chorobowego i stanę na komisję ,a póżniej sie okaze czy przedłużą czy rechabilitacja i wtedy może mnie skierują do jakiegoś osrodka.Co do zmian to nic mi nie wiadomo ,ale spróbuję może coś poczytac w internecie.Czy może orientujesz się jakie to zmiany?