Postanowiłem założyć nowy temat z zapytaniem do Wszystkich dlaczego jak nie raz piszecie nie jesteście online,w czym Wam to pomaga,że się ukrywacie a jednak piszecie. Osobiście zawsze jestem online i wole widzieć czy dana osoba jest ponieważ nieraz chciałoby się odpowiedzieć na dany post,ale nie ma się pewności czy dana osoba przebywa na forum,więc jeśli to nie jest problem odpowiedzcie na moje pytanie tak jak w tytule dlaczego niewidoczni,a jednak widoczni jesteście pisząc. Domyślam się,że każdy ceni swoją prywatność.
Niewidoczni, a jednak widoczni
-
forumowicz
Niewidoczni, a jednak widoczni
Postanowiłem założyć nowy temat z zapytaniem do Wszystkich dlaczego jak nie raz piszecie nie jesteście online,w czym Wam to pomaga,że się ukrywacie a jednak piszecie. Osobiście zawsze jestem online i wole widzieć czy dana osoba jest ponieważ nieraz chciałoby się odpowiedzieć na dany post,ale nie ma się pewności czy dana osoba przebywa na forum,więc jeśli to nie jest problem odpowiedzcie na moje pytanie tak jak w tytule dlaczego niewidoczni,a jednak widoczni jesteście pisząc. Domyślam się,że każdy ceni swoją prywatność.
-
forumowicz
Re: NIEWIDOCZNI,A JEDNAK WIDOCZNI
Można po uzyskaniu odpowiedniej ilości wpisów w panelu użytkownika masz ustawienia i tam zaznaczasz czy chcesz być online czy nie i wtenczas po prawej stronie gdzie znajduje się awatarek nie widać paska online.
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Niewidoczni, a jednak widoczni
-
forumowicz
Dziękuje za odzew
Pozdrawiam
-
forumowicz
Dziękuje za odzew
Pozdrawiam
-
forumowicz
Pozdrawiam serdecznie.
-
forumowicz
Dziękuje za odzew
Pozdrawiam
-
forumowicz
Zawsze można Alku pisac, jak ktoś jest to odpowie zaraz ...może ,jak go nie ma odpowie....może pózniej , a innym razem nie odpowieAlek pisze:Witaj Kruszynka![]()
Dziękuje za odzewWiem,że jesteś niewidoczna ponieważ znam Ciebie i pozostałych długo tylko chce się nieraz przekonać,jak coś napiszecie to chciałbym napisać do któregoś z Was,ale nie mam wtenczas pewności czy jesteście na forum i kiedy można otrzymać jakąś konkretną odpowiedź
Jednak cieszy Mnie fakt,że zabierają głos w tej sprawie osoby,które znam od dawna
Przy okazji dziękuje Adminowi za poprawienie mojego tytułu postu i jednocześnie przepraszam,że napisałem z dużych liter.
Pozdrawiam
Pozdro.