POLANCZYK-AMER POL

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: POLANCZYK-AMER POL

Post autor: forumowicz »

Witaj kaka :) właśnie dlatego zapytałam co takiego nagannego robia w tych sanatoriach :?: :?: :?: Tylko zfrustrowani ludzie wieszają przysłowiowe psy na kuracjuszach .Paniusie stojace w kącie na tańcach , /nafukane na cały swiat/faceci pantoflaże z domu :? .kazdy zyje jak zyje ,zachowuje się jak się zachowuje i co komu do tego? :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Popieram wypowiedź Kruszynki w 100% :) Każdy stanowi sam o sobie...na szczęście.
Moniqa_1970
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2012 22:58
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: Moniqa_1970 »

Dostałam skierowanie z ZUS do tego sanatorium od 2 listopada. Bardzo mało atrakcyjny termin, szybko robi się ciemno, w góry raczej nie ma szans się wybrać. Na Solinie też nie ma atrakcji, Pogoda również trudna do przewidzenia, trzeba przygotować się na jesień i zimę :? chyba muszę zabrać całą szafę. Powiedzcie co mnie czeka.... miał ktoś doświadczenia z późnojesiennego pobytu. Jest to mój drugi wyjazd do sanatorium wcześniej byłam z nfz ale trafiłam na przełom kwietnia i maja, więc wiosna nas rozpieszczała. ;)
ODPOWIEDZ