Wakacje i spokojne miejsca polecane na wybrzeżu :)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Wakacje i spokojne miejsca polecane na wybrzeżu :)

Post autor: serendipity »

A czy ktoś zna kogoś:) kto wypoczywał w miejscowości Bór (między Juratą o Helem na pólwyspie helskim)? Czy można tam znaleźc kwaterę? (Bo długo teren był/jest? niedostępny).
forumowicz

Post autor: forumowicz »

serendipity pisze:A czy ktoś zna kogoś:) kto wypoczywał w miejscowości Bór (między Juratą o Helem na pólwyspie helskim)? Czy można tam znaleźc kwaterę? (Bo długo teren był/jest? niedostępny).
Bór wchodzi w skład Jastarni .Między Juratą a Helem nie ma żadnej miejscowości bo jest tam teren zamknięty ( ośrodek prezydencki ).A ceny są umiarkowane , zależy wszystko od standardu .Są pola kempingowe , kwatery prywatne , jak i apartamentowce .Ja byłam w tym roku w Juracie i ceny nie odbiegają od cen z mniejszych ośrodków na Polskim wybrzeżu .Szukasz spokojnej miejscowości to raczej nie polecam Krynicy Morskiej :mrgreen: Jest ładnie ale bardzo ludnie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: serendipity »

Dzięki wszystkim za propozycje, proszę o więcej:)
Smuga, o Krynicy myślę, bo chciałabym w końcu tam pojechac i zobaczyc (sorry, nie mam literki c z kreseczką;)), niekoniecznie w sezonie letnim:)
Natomiast na wakacje poluję na mało ludne miejsca:) Mam jedną fajną kwaterę w Chałupach, ale wolałabym pojechac gdzieś, gdzie jeszcze nie byłam. Dlatego ten Bór mi się spodobał:)
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 2 razy

Post autor: anusiaa »

W Krynicy Morskiej nawet dziki mozna spotkac.Na terenie OW NEPTUN bylo ich mnostwo troche mnie to przerażało.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Westerplatte-dzkość przemysłowej natury :lol: :lol: :lol: