POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA? Od 30.06.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
many
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2013 19:00
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA? Od 30.06.2017

Post autor: many »

Czy ktos sie wybiera do Polanczyka w terminie od 30 czerwca? ,nie chce mi sie wierzyc ze bede tam sam ,he :shock:
Ostatnio zmieniony 20 sie 2017 15:14 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Re: POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA?

Post autor: Princi »

Witaj Many :kwiat: :kwiat: Nie martw się na pewno nie będziesz sam 8-) Polańczyk piękny,termin też pozazdrościć :) Będzie nietaktem spytać do którego ośrodka :?:
Maja58
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2014 11:58
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Maja58 »

szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
sloneczna
Na forum od: 17 cze 2014 20:32
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sloneczna »

Witam. Jadę do Polańczyka do sanatorium Plon, turnus zaczyna się od 19 lipca, skierowanie z NFZ. Szukam ludzi, którzy w tym samym czasie będą w Plonie. Mam nadzieję, że się ktoś odezwie. Zawsze w grupie raźniej. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Maja58 pisze:szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
Maju sama na pewno nie będziesz, to akurat mogę Ci zagwarantować. Niedawno wróciłam z Plonu i pocieszę Cię, że to właśnie tam jest najfajniejsze bo najmłodsze towarzystwo. To jedyny ośrodek w Polańczyku który ma podpisaną umowę z ZUS, więc średnia wieku jest tu stosunkowo niska. Pozdrawiam :kwiat:
Maja58
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2014 11:58
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Maja58 »

nika731207 pisze:
Maja58 pisze:szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
Maju sama na pewno nie będziesz, to akurat mogę Ci zagwarantować. Niedawno wróciłam z Plonu i pocieszę Cię, że to właśnie tam jest najfajniejsze bo najmłodsze towarzystwo. To jedyny ośrodek w Polańczyku który ma podpisaną umowę z ZUS, więc średnia wieku jest tu stosunkowo niska. Pozdrawiam :kwiat:
to miłe co piszesz:) Ostatnio byłam w pokoju z 28-letnią dziewczyną:) mimo różnicy wieku było nam bardzo fajnie:) Pozdrawiam serdecznie:)
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Czarna75 »

Witaj!! :D Ja wybieram się do Polańczyka dopiero 11 września i tak samo jak Ty mam lekkie obawy! Nie to, ze mam problem z nawiązywaniem kontaktów! :D Zwyczajnie.....jest to mój pierwszy wyjazd! A tu coś cisza i nie znalazł się nikt kto wybiera się w tym terminie! :( Do Polańczyka jadę aż z Wrocławia. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Czarna utwórz swój temat z terminem wyjazdu i nazwą miejscowości to prędzej ktoś się zgłosi.Powodzenia
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Czarna75 »

jan19557 pisze:Czarna utwórz swój temat z terminem wyjazdu i nazwą miejscowości to prędzej ktoś się zgłosi.Powodzenia
Dziękuje za podpowiedz! :D Ja dopiero tu "raczkuje" wiec każda wskazówka się przyda!! Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto tez jedzie w tym terminie! :D Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Raczej nie ma potrzeby tworzenia nowego tematu, gdyż takowy już jest z tą samą datą. A Ty Aniu już na niego przecież odpowiedziałaś. Witaj na forum :kwiat:
ODPOWIEDZ