POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA? Od 30.06.2017
- many
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2013 19:00
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 4
POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA? Od 30.06.2017
Powód: uściślono tytuł
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
Re: POLANCZYK -CZY TAM SIE KTOS WYBIERA?
Maju sama na pewno nie będziesz, to akurat mogę Ci zagwarantować. Niedawno wróciłam z Plonu i pocieszę Cię, że to właśnie tam jest najfajniejsze bo najmłodsze towarzystwo. To jedyny ośrodek w Polańczyku który ma podpisaną umowę z ZUS, więc średnia wieku jest tu stosunkowo niska. PozdrawiamMaja58 pisze:szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
to miłe co piszesz:) Ostatnio byłam w pokoju z 28-letnią dziewczyną:) mimo różnicy wieku było nam bardzo fajnie:) Pozdrawiam serdecznie:)nika731207 pisze:Maju sama na pewno nie będziesz, to akurat mogę Ci zagwarantować. Niedawno wróciłam z Plonu i pocieszę Cię, że to właśnie tam jest najfajniejsze bo najmłodsze towarzystwo. To jedyny ośrodek w Polańczyku który ma podpisaną umowę z ZUS, więc średnia wieku jest tu stosunkowo niska. PozdrawiamMaja58 pisze:szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2014 09:41
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 0
Witaj!!Maja58 pisze:szkoda bo ja się wybieram ale dopiero 18 sierpnia:( też się boję ze będę sama:):)
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2014 09:41
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 0
Dziękuje za podpowiedz!jan19557 pisze:Czarna utwórz swój temat z terminem wyjazdu i nazwą miejscowości to prędzej ktoś się zgłosi.Powodzenia