Wyjazd

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
skmicic
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2012 20:39

Re: Wyjazd

Post autor: skmicic »

Danna
Pani Danką ; dobrze myślę.
Na pewno śię spotkamy ? TAK. tylko kto będzie wiedział who is who.
Moja trasa wyjazdu nie jest do końca ustalona.Może będę jechał przez Warszawę,zatrzymując się u mojej córki.
Proszę o więcej.
Pozdrawiam
Staszek.
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

nie wspomne ze ja tez taam bede w tym czasie i tym miejscu - pozdrawiam
skmicic
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Mercedes.
Gdzie będziesz w tym czasie i w jakim miejscu (Warszawa czy Świeradów).
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bede w Gracji od 19.07 jade z Tczewa kolo 22.45 poc do jeleniej gory .Pozdrawiam do zobaczenia na miejscu.
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2012 10:29
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: alicjam »

Ale fajnie! To już są dwie osoby z Gracji i dwie z Domu Zdrojowego :-). Może razem będziemy zdobywać Góry? A może ktoś z Państwa się orientuje czy jest tam jakiś porządny duży basen?
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

alicjam ! Nie ciesz się za szybko.Ja też tutaj miałam kontakt z kilkoma osobami ,które były w tym samym czasie co ja.Były obiecanki a potem ?
Różnie to bywa.Przestałam ludziom wierzyć.Co nieco wiedziałam o osobie i nawet pani recepcjonistka mi pomogła wyszukując i dzwoniąc do tej osoby tam juz na miejscu(ja miałam tylko częściowe dane osoby którą szukałam.)Informując że czekam na odzew.Ale ? cisza do końca turnusu.Inna osoba ,jadąc tak że terminy nam się "zazębiały" miała podane wszystko nawet nr pokoju podałam na pocztę.I znowu cisza.Przedtem-odpowiedziałam na nurtujące pytania pań.Jak się wszystkiego dowiedziały "wypięły" się na mnie.Tak więc w przypadku kolejnego wyjazdu do sanatorium (bo nadal czekam w kolejce z NFZ),już tutaj raczej nie będę szukała znajomości do towarzystwa.
Na kobietkach się zawiodłam.Natomiast facet -też tu poznany ...do teraz utrzymuje ze mną pisemny kontakt na e-mailla.Tak to jest -choć ? może Ty będziesz miała więcej szczęcia.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu. ;)
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2012 10:29
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: alicjam »

Może masz rację stokrotka. Ale traktuję te rozmowy na luzie. Ludzi najlepiej poznać osobiście. A wiek też nie zawsze jest najważniejszy. Jak to mówią swój swojego znajdzie :-)
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

alicjam ! Dokładnie tak jak piszesz...tam poznałam osoby dużo młodsze ode mnie -i to z nimi najlepiej nawiązałam kontakt towarzystki.Było wesoło nie tylko na zabiegach -ale i w czasie wolnym :lol:
skmicic
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Mercedes.
Jeżeli Masz ochotę,to proponuję podróż samochodem.
Kierowcy nie lubią sami podróżować.
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

nie - dziekuje Skmicic pojade pociagiem ale widze ze usilnie szukasz laski na podroz bo o facetach ani slowa , Alicja masz jak w banku spacer po gorach .do zobaczenia.
ODPOWIEDZ