Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Danna
Pani Danką ; dobrze myślę.
Na pewno śię spotkamy ? TAK. tylko kto będzie wiedział who is who.
Moja trasa wyjazdu nie jest do końca ustalona.Może będę jechał przez Warszawę,zatrzymując się u mojej córki.
Proszę o więcej.
Pozdrawiam
Staszek.
Ale fajnie! To już są dwie osoby z Gracji i dwie z Domu Zdrojowego . Może razem będziemy zdobywać Góry? A może ktoś z Państwa się orientuje czy jest tam jakiś porządny duży basen?
alicjam ! Nie ciesz się za szybko.Ja też tutaj miałam kontakt z kilkoma osobami ,które były w tym samym czasie co ja.Były obiecanki a potem ?
Różnie to bywa.Przestałam ludziom wierzyć.Co nieco wiedziałam o osobie i nawet pani recepcjonistka mi pomogła wyszukując i dzwoniąc do tej osoby tam juz na miejscu(ja miałam tylko częściowe dane osoby którą szukałam.)Informując że czekam na odzew.Ale ? cisza do końca turnusu.Inna osoba ,jadąc tak że terminy nam się "zazębiały" miała podane wszystko nawet nr pokoju podałam na pocztę.I znowu cisza.Przedtem-odpowiedziałam na nurtujące pytania pań.Jak się wszystkiego dowiedziały "wypięły" się na mnie.Tak więc w przypadku kolejnego wyjazdu do sanatorium (bo nadal czekam w kolejce z NFZ),już tutaj raczej nie będę szukała znajomości do towarzystwa.
Na kobietkach się zawiodłam.Natomiast facet -też tu poznany ...do teraz utrzymuje ze mną pisemny kontakt na e-mailla.Tak to jest -choć ? może Ty będziesz miała więcej szczęcia.Pozdrawiam i życzę miłego pobytu.
Może masz rację stokrotka. Ale traktuję te rozmowy na luzie. Ludzi najlepiej poznać osobiście. A wiek też nie zawsze jest najważniejszy. Jak to mówią swój swojego znajdzie
alicjam ! Dokładnie tak jak piszesz...tam poznałam osoby dużo młodsze ode mnie -i to z nimi najlepiej nawiązałam kontakt towarzystki.Było wesoło nie tylko na zabiegach -ale i w czasie wolnym
nie - dziekuje Skmicic pojade pociagiem ale widze ze usilnie szukasz laski na podroz bo o facetach ani slowa , Alicja masz jak w banku spacer po gorach .do zobaczenia.