CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: CAŁA PRAWDA O KOBIETACH!!!!!!!!

Post autor: jan19557 »

eluunia pisze:..no tak pięknymi słowami zamykacie nam oczy i tracimy zmysł wzroku ;) :roll: :roll: dobrze że jeszcze działają inne zmysły :roll: węchu ,smaku i dotyku a jak nadepniesz na odcisk to dopiero robimy dużo krzyku :) :lol: :lol:
Jeśli chodzi o pierwszą połowę stwierdzenia to sytuacja ma się odwrotnie . To wy jesteście mistrzyniami w nabieraniu facetów. Zdecydowanie macie więcej walorów ku temu. ;)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Chłopaki,ale nikt Wam nie każe męczyć się z nami babami....możecie żyć z innym chłopakiem ;) będziecie zrozumiani :lol:,dowartościowani :lol:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Alice przecież to wy zawsze powtarzacie, że nie możecie z nami wytrzymać I częściej nas zostawiacie dla innego, najczęściej bogatszego.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

jan19557 pisze:Alice przecież to wy zawsze powtarzacie, że nie możecie z nami wytrzymać I częściej nas zostawiacie dla innego, najczęściej bogatszego.
Zgadza się dlatego 2 cenne rady dla facetów jak podrywasz mężatkę podrywaj tylko takie których mężowie zarabiają więcej niż wy ( pewne że go nie zostawi :lol: :lol: :lol: ) 2 zasada takie co zarabiają przynajmniej 3 razy tyle co wy ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

...kiedyś słyszałam rozmowę dwóch panów ..no nie żebym podsłuchiwała :roll: i jeden powiedział tak "najlepiej kochać złośnicę bo jak z nią dobrniesz do celu to będziesz tam gdzie nie trafiło wielu ;)..a pieniądze rzecz nabyta jak facet ;) :lol: :lol: :lol: żartuje :oops: :) :)
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

eluunia pisze:...kiedyś słyszałam rozmowę dwóch panów ..no nie żebym podsłuchiwała :roll: i jeden powiedział tak "najlepiej kochać złośnicę bo jak z nią dobrniesz do celu to będziesz tam gdzie nie trafiło wielu ;)..a pieniądze rzecz nabyta jak facet ;) :lol: :lol: :lol: żartuje :oops: :) :)
Raczej nikt tak długo z nią nie wytrzymał :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

..no popatrz to ja chyba jestem wyjątkiem ..złośnica i jeszcze ze mną jest ...chyba zarabiam dwa razy więcej niż on :shock: :lol: :lol: :lol: :D
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rzadko kobieta kocha faceta, częściej kocha jego mamonę. W tej mniejszości są tylko dorodni faceci.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

eluunia pisze:..no popatrz to ja chyba jestem wyjątkiem ..złośnica i jeszcze ze mną jest ...chyba zarabiam dwa razy więcej niż on :shock: :lol: :lol: :lol: :D
Eluniu facet nie jest z kobietą dla pieniędzy tylko z miłości. Jeśli idzie do bogatszej to tylko w celach zarobkowych aby podołać wydatkom żony.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

jan19557 pisze:Alice przecież to wy zawsze powtarzacie, że nie możecie z nami wytrzymać I częściej nas zostawiacie dla innego, najczęściej bogatszego.
Ja uwielbiam facetów,lepsi z nich kuple niż "najlepsza" przyjaciółka.A do kumplowania zawartość portfela nie jest mi potrzebna.Zresztą cóż wart jest mężczyzna jeżeli potrafi zaoferować.....tylko portfel ;)
ODPOWIEDZ