Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:..no tak pięknymi słowami zamykacie nam oczy i tracimy zmysł wzroku dobrze że jeszcze działają inne zmysły węchu ,smaku i dotyku a jak nadepniesz na odcisk to dopiero robimy dużo krzyku
Jeśli chodzi o pierwszą połowę stwierdzenia to sytuacja ma się odwrotnie . To wy jesteście mistrzyniami w nabieraniu facetów. Zdecydowanie macie więcej walorów ku temu.
jan19557 pisze:Alice przecież to wy zawsze powtarzacie, że nie możecie z nami wytrzymać I częściej nas zostawiacie dla innego, najczęściej bogatszego.
Zgadza się dlatego 2 cenne rady dla facetów jak podrywasz mężatkę podrywaj tylko takie których mężowie zarabiają więcej niż wy ( pewne że go nie zostawi ) 2 zasada takie co zarabiają przynajmniej 3 razy tyle co wy
...kiedyś słyszałam rozmowę dwóch panów ..no nie żebym podsłuchiwała i jeden powiedział tak "najlepiej kochać złośnicę bo jak z nią dobrniesz do celu to będziesz tam gdzie nie trafiło wielu ..a pieniądze rzecz nabyta jak facet żartuje
eluunia pisze:...kiedyś słyszałam rozmowę dwóch panów ..no nie żebym podsłuchiwała i jeden powiedział tak "najlepiej kochać złośnicę bo jak z nią dobrniesz do celu to będziesz tam gdzie nie trafiło wielu ..a pieniądze rzecz nabyta jak facet żartuje
jan19557 pisze:Alice przecież to wy zawsze powtarzacie, że nie możecie z nami wytrzymać I częściej nas zostawiacie dla innego, najczęściej bogatszego.
Ja uwielbiam facetów,lepsi z nich kuple niż "najlepsza" przyjaciółka.A do kumplowania zawartość portfela nie jest mi potrzebna.Zresztą cóż wart jest mężczyzna jeżeli potrafi zaoferować.....tylko portfel