sylwi spoko wiemy żeś lubisz facetów ale do pokoju tylko kobietę dołożą , życzę fajnej koleżanki w pokoju , super towarzystwa do spacerów , tańca , wyjścia na piwo , super zabiegów jak i pogody słonecznejsylw13 pisze:ale "zamieszałam"... Nic się nie stałoistotnie zależy mi na towarzystwie Pani, która lubi tańce. Byłam już w sanatorium i wiem, że można trafić na różne osoby. Postanowiłam więc pomóc losowi - może uda mi się poznać kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Mój turnus zaczyna się 23-go września. Pozdrawiam
kołobrzeg
Re: kołobrzeg
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Sylw13 ja też za każdym razem martwiłam się z kim mnie ulokują na te 21 dnisylw13 pisze:ale "zamieszałam"... Nic się nie stałoistotnie zależy mi na towarzystwie Pani, która lubi tańce. Byłam już w sanatorium i wiem, że można trafić na różne osoby. Postanowiłam więc pomóc losowi - może uda mi się poznać kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Mój turnus zaczyna się 23-go września. Pozdrawiam
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 9
Witam!sylw13 pisze:ale "zamieszałam"... Nic się nie stałoistotnie zależy mi na towarzystwie Pani, która lubi tańce. Byłam już w sanatorium i wiem, że można trafić na różne osoby. Postanowiłam więc pomóc losowi - może uda mi się poznać kogoś z podobnymi zainteresowaniami. Mój turnus zaczyna się 23-go września. Pozdrawiam
Oj to szkoda,że nie skierowano mnie do Kołobrzegu bo bardzo lubię tańczyć.Myślę,że nie będziesz miała problemów z poznaniem osoby lub osób które nadają na tych samych falach.Byłam w Kołobrzegu 02.2013,a teraz jadę do Świnoujścia w październiku.
Życzę przede wszystkim udanej kuracji i miłej osóbki w pokoju lubiącej tańce.To ważne mieć wspólne zainteresowania
Pozdrawiam
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy