Jacek zapytam krótko i wprost ciekawe czy też będziesz się tak śmiał jak będziesz musiał chodzić o kulach albo wylądujesz na wózku

odpowiedz sobie sam i taka moja rada nie jedz więcej do sanatorium bo tobie i innym szkodzisz ale i tak życzę zdrowia , jeszcze jedna prozba nie ściemniaj już co do wieku jak i muzyki bo jak ją ktoś lubi to zatańczy do rytmu spadających kropel deszczu bębniących o parapet . Powiadasz że w knajpach sami po 50

hmmmmmm zastanawiam się czy z tego samego powodu jak zobaczysz starszych ludzi nie wsiadasz do , pociągu , metra , nie idziesz do kina choć grają twój ulubiony film , nie wychodzisz z domu bo po ulicy chodzą ludzie po 50

oj , oj pogubiłeś się chłopie . Nie wiem jak teraz ale jak ja byłem w Lądku to na tańce chodziły też młode dziewczyny z okolic właśnie do piekiełka więc tak jak piszą tu inni daj na luz daj sobie troszku czasu nie od razu Kraków zbudowano a jak zobaczysz jakąś fajną dziewczynę zaproś na tańce może ci się klimaty odmienią bo jak mawiają cygan dla towarzystwa dał się powiesić a ty co najwyżej na tańce będziesz musiał chodzić ze starszymi

. Chłopie na luz a będziesz żałował że tak krótko trwa turnus , no i w doborze towarzystwa nie patrz na wiek w Ustroniu nasza paczka była w przedziale wiekowym 25 - 75 i wszyscy się wyśmienicie bawili na piwie , wycieczkach , tańcach jak i w pokoju na kawie , udanego pobytu