Czerniawa Zdrój od 22.08
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 lip 2014 09:41
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Czerniawa Zdrój od 22.08
Zazdroszczę, że koleżanka z Wałbrzycha ma rzut beretem do Czerniawy. jeśli chodzi o kilometry niby nie tak dużo ale dojazd koleją bardzo się wydłuża ze względu na przesiadki.Mam nadzieję, ze gra warta świeczki i pobyt i baza zabiegowa wynagrodzi nam te małe niedogodności .Wrócimy zdrowsze i sprawniejsze. Pozdrawiam: Teresa
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

Nie będzie tak źle z tym dojazdem! Ale przyznaje, dojazd pociągiem i to z przesiadkami jest uciążliwy! A jeszcze z walizkami.....do przyjemności to nie należy! Powiedziała bym nawet, że to taka wymuszona siłownia! Ja mam co prawda troszkę dalej niż z Wałbrzycha, ale jadę samochodem.teresa59 pisze:Witam!
Zazdroszczę, że koleżanka z Wałbrzycha ma rzut beretem do Czerniawy. jeśli chodzi o kilometry niby nie tak dużo ale dojazd koleją bardzo się wydłuża ze względu na przesiadki.Mam nadzieję, ze gra warta świeczki i pobyt i baza zabiegowa wynagrodzi nam te małe niedogodności .Wrócimy zdrowsze i sprawniejsze. Pozdrawiam: Teresa
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

Widzisz! Tym bardziej wyobraź sobie bieganie z peronu na peron z walizkami! Zgroza! A jeszcze jak masz problemy z "głównym słupkiem" tym bardziej!bonia pisze:No w sumie tez sie ciesze ze tak blisko mam bo mam problemyz kregoslupem a tez jade pociagiem z Walbrzycha...pozdrawiam
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

No to mi teraz dałaś porządnego kopa do działania Kochana! Ja jeszcze nawet torby nie mam! I nawet nie wiem czy znajdę taką, która pomieści moje wszystkie oczywiście niezbędne i mega potrzebne rzeczy!!bonia pisze:Hej hej! Czuwamy czuwamya torba już prawie spakowana...
- Czarna75
- Pomocny Kuracjusz

Hej! Coraz więcej nas!! Fajnie!!kam27 pisze:hej. też jadę do Czerniawy w tym terminie:) jestem z Kępna.Pozdrawiam