Pogaduchy

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Sanatorium ZUS /OPŁATA/

Post autor: forumowicz »

Znalazła się Krusia... :o
Ale się o Ciebie martwiłam..wiesz jak jest w tych złych czasach..o nieszczęście nie trudno..ale się :lol: :lol: :lol: cieszę, że jesteś. Już nie znikaj na tak długo Nasza dobra duszo tego forum... Czytałam parę Twoich wypowiedzi i muszę powiedzieć,że jesteś nadzwyczaj inteligentną osobą i to nie cukier o nie :D Cieszę się,że poznałam taką kompetentną osobę.... Lecę na pocztę zobaczyć Ciebie Kruszynko.... :arrow:
forumowicz

A ja dzisiaj płakałam ze śmiechu,otóż..spotkałam koleżankę na pasach szła szybko na czerwonym i z daleka krzyczy do mnie stojącej na chodniku " a co < my emeryci możemy... im nas mniej tym lepiej dla ZUS'u " podchodzi do mnie z uśmiechem i pyta co u mnie to mówię,że wyjeżdżam do sanatorium do Sobieszewa... Hania na mnie patrzy wytrzeszczyła swoje niebieskie oczy i krzyknęła " ale masz szczęście będziesz widziała morze z bliska..Fajnie masz. Przypominam mieszkam 500 m od morza.
forumowicz

Oda do starości
Co to za życie bywa w MŁODOŚCI !?
Nie czujesz serca ...wątroby ...kości ...
Śpisz jak zabity, popijasz gładko ...
i nawet głowa boli cię rzadko.
:lol:
Dopiero człeku twój wiek DOJRZAŁY!
Odsłania życia urok wspaniały ...
Gdy łyk powietrza, z wysiłkiem łapiesz...
Rwie Cię w kolanach ...
Na schodach sapiesz ...
Serce jak głupie szybko ci bije ...
Lecz w każdej chwili czujesz że ŻYJESZ !
Więc nie narzekaj z byle powodu
Masz teraz wszystko ,czego za młodu
nie doświadczyłeś. Ale DOŻYŁEŚ!
:lol:
Więc chociaż czasem w krzyżu cię łupie
Ciesz się dniem każdym!Miej wszystko w D...E!!!
forumowicz

blawatek0 pisze:A ja dzisiaj płakałam ze śmiechu,otóż..spotkałam koleżankę na pasach szła szybko na czerwonym i z daleka krzyczy do mnie stojącej na chodniku " a co < my emeryci możemy... im nas mniej tym lepiej dla ZUS'u " podchodzi do mnie z uśmiechem i pyta co u mnie to mówię,że wyjeżdżam do sanatorium do Sobieszewa... Hania na mnie patrzy wytrzeszczyła swoje niebieskie oczy i krzyknęła " ale masz szczęście będziesz widziała morze z bliska..Fajnie masz. Przypominam mieszkam 500 m od morza.
BławatekO :) Ty masz cudowne poczucie humoru ,rozweseliłaś mnie do łez i bardzo proszę nie "kadż już mnie" bo wiesz kobietki sa z zasady zazdrosne :oops: :shock: a ja nie daję takich powodów ,ponieważ jestem bardzo ,bardzo skromną osobą :!: :!: :!: :!: :!:
forumowicz

Bławatku błagam nic tutaj nie pisz jak juz tę pocztę przeczytasz i obejrzysz ,błagam :oops: :oops: :oops: dziękuję :)
forumowicz

ale ja nic nie mam na poczcie od Ciebie Okruszku....
forumowicz

wysłałam ponownie maile
forumowicz

Kruszynko..czy dostajesz potwierdzenie,że mail został wysłany? bo ja dalej nic nie mam.... Nie mam pojęcia jesteśmy w jednej poczcie...pisałam do Ciebie teraz zaglądnij :)
forumowicz

Moi Drodzy Kuracjusze...
Jestem tu już miesiąc i trzy dni,ale zleciało szybko i mam nowych pomocnych przyjaciół za co Wam wszystkim D Z I Ę K U J Ę :!: :!: :!: Administratorom tego forum, także Serdecznie Podziękowania za tak wspaniałe forum... Spadam bo zaczyna się zaraz Szkiełko... Do Miłego poczytania i dobrego spania... życzy bławatek,która ma zapał do odchudzania... :lol:
forumowicz

Bławatek0 masz wiadomość na PW
Zablokowany