A moze wyjazd do Swieradowa?

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

A moze wyjazd do Swieradowa?

Post autor: madzia »

Tyle postow juz jest. to moze jeszcze jeden? bo moze nikt nas nie widzi? a tu wyjazd tuz tuz
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2014 09:41
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 0

Re: A moze wyjazd do Swieradowa?

Post autor: Czarna75 »

madzia pisze:Tyle postow juz jest. to moze jeszcze jeden? bo moze nikt nas nie widzi? a tu wyjazd tuz tuz
Hej Madzia! :) Faktycznie wyjazd tuż, tuż!! Ja w Świeradowie czekam na Ciebie już od 22!! :D Pozdrawiam :serce: :serce:
Awatar użytkownika
madzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lut 2013 14:19
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: madzia »

Czarna75 pisze:
madzia pisze:Tyle postow juz jest. to moze jeszcze jeden? bo moze nikt nas nie widzi? a tu wyjazd tuz tuz
Hej Madzia! :) Faktycznie wyjazd tuż, tuż!! Ja w Świeradowie czekam na Ciebie już od 22!! :D Pozdrawiam :serce: :serce:
Mam cicha nadzieje ze jak tam bedziesz to do 26 juz wszystko bedziesz wiedziala jak i gdzie i bedziemy mogły sie spotkac i....
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Madzia Ty już nawet nie musisz mieć nadziei, Ty możesz mieć pewność, że do Twojego przyjazdu będę już wiedziała wszystko!! :D I będę z wszystkimi wiadomościami czekała na Ciebie!! :serce: :serce: Pozdrowionka!! :D
Katrin
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2012 15:27

Post autor: Katrin »

Dziewczyny ale Czerniawa Zdrój to poza Świeradowem jest chyba z 2km jak się nie mylę to zupełnie co innego chyba z tego co wiem to nie centrum Świeradowa tak jak Wacław,Zdrojowy,Gracja itp.pozdrawiam
Awatar użytkownika
Czarna75
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Katrin pisze:Dziewczyny ale Czerniawa Zdrój to poza Świeradowem jest chyba z 2km jak się nie mylę to zupełnie co innego chyba z tego co wiem to nie centrum Świeradowa tak jak Wacław,Zdrojowy,Gracja itp.pozdrawiam
Hej!! Tak, wiem, ze to jakieś 2-3km od Świeradowa!! Ale autko będzie pod tyłeczkiem a jeździć uwielbiam, więc taka odległość to żaden problem!! :D Pozdrawiam!!! :serce:
Katrin
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 paź 2012 15:27

Post autor: Katrin »

Witam ,to ok 3km niby nie dużo ale zawsze kawałek cieszę się że rezolutne i zmechanizowane będziecie życzę miłego wypoczynku pewnie się miniemy w takim razie w Świeradowie bo ja od 26 zaczynam pobyt .Pozdrawiam :) :kwiat:
ODPOWIEDZ