Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Madzia Ty już nawet nie musisz mieć nadziei, Ty możesz mieć pewność, że do Twojego przyjazdu będę już wiedziała wszystko!! I będę z wszystkimi wiadomościami czekała na Ciebie!! Pozdrowionka!!
Dziewczyny ale Czerniawa Zdrój to poza Świeradowem jest chyba z 2km jak się nie mylę to zupełnie co innego chyba z tego co wiem to nie centrum Świeradowa tak jak Wacław,Zdrojowy,Gracja itp.pozdrawiam
Katrin pisze:Dziewczyny ale Czerniawa Zdrój to poza Świeradowem jest chyba z 2km jak się nie mylę to zupełnie co innego chyba z tego co wiem to nie centrum Świeradowa tak jak Wacław,Zdrojowy,Gracja itp.pozdrawiam
Hej!! Tak, wiem, ze to jakieś 2-3km od Świeradowa!! Ale autko będzie pod tyłeczkiem a jeździć uwielbiam, więc taka odległość to żaden problem!! Pozdrawiam!!!
Witam ,to ok 3km niby nie dużo ale zawsze kawałek cieszę się że rezolutne i zmechanizowane będziecie życzę miłego wypoczynku pewnie się miniemy w takim razie w Świeradowie bo ja od 26 zaczynam pobyt .Pozdrawiam