HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: stokrotka »

baron14 pisze:
ewasz pisze:No ja, jo tysz warzyła i tu zaglondała i nudle by mi sie rozwarzyły :lol: :lol:
Toz powożcie poleku popapusiejcie bo jak mie te wasze karlusy dorwiom na te przipolone łobiady to ze radosci sie na giyrach niy uczimom :lol: :lol: jo biera koło i jada porajzować takie małe 15 kilosow a wiecor se zaś poklachomy . Po krytku dla 6. smacznego nie przypalonego obiadu a ja idę poszaleć na rowerku i będę wieczorkiem ;) :serce: :kwiat:
Teraz pomału zjedźcie obiad ,bo jak mnie Wasi mężowie dorwią za te przypalone obiady to z radości na nogach się nie utrzymam :lol: :lol: biorę teraz rower i jadę po podróżować takie małe 15 km a wieczorem znów sobie porozmawiamy.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

stokrotka pisze:
ewasz pisze:No ja, jo tysz warzyła i tu zaglondała i nudle by mi sie rozwarzyły :lol: :lol:
Te nudle to byście mieli na drugie :lol: :lol: ino ze srem wyonaczyć i mocie 2 w1 :lol: :lol:
Ten makaron to mielibyście na drugie :lol: :lol: tylko z twarogiem imacie 2w1 :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Toz powożcie poleku popapusiejcie bo jak mie te wasze karlusy dorwiom na te przipolone łobiady to ze radosci sie na giyrach niy uczimom :lol: :lol: jo biera koło i jada porajzować takie małe 15 kilosow a wiecor se zaś poklachomy . Po krytku dla 6. smacznego nie przypalonego obiadu a ja idę poszaleć na rowerku i będę wieczorkiem ;) :serce: :kwiat:[/quote]
Ino dej se pozor na stromy !!! co byś se grucza nie nabił :lol: :lol: :lol:[/quote]
Tylko uważaj na drzewa żebyś guzów nie ponabijał :lol: :lol: :lol:
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:
ewasz pisze::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ni bydzie lukać bo nie bydziesz godoł ino mówił :lol: :lol:
Obyś ino nie zaniemówił z wrażynio :lol: :lol:
Ty sie niy śmiyj ino pilnuj nudli bo twoj nipiyre ciebie przeświynci a potym kompa :lol: :lol: a na końcu mje :cry: :cry: :cry:
Ty się nie śmiej tylko pilnuj makaronu bo Twój mnie prześwięci a potem komputer :lol: :lol: a na końcu mnie
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ewasz pisze:A Ty oś taki strachliwy :lol: :lol:
Trzynsie galotami, fyrgnoł na koło i juści Go nimo :lol: :lol:
Trzęsie spodniami , wskoczył na rower i tyle go widzieli --takie mniej więcej jest znaczenie
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

stokrotka pisze:
ewasz pisze:A Ty oś taki strachliwy :lol: :lol:
Trzynsie galotami, fyrgnoł na koło i juści Go nimo :lol: :lol:
Łon teroski patrzy na te stromy wiela ich bydzie po drodze tele bydzie gruczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
On teraz zagląda -patrzy na te drzewa ile ich jest po drodze tyle będzie guzów na czole (głowie) :lol: :lol: :lol: :lol:
Basiu tak w skrócie wyglądałaby tłumaczenie
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ni bydzie lukać bo nie bydziesz godoł ino mówił :lol: :lol:
Obyś ino nie zaniemówił z wrażynio :lol: :lol:[/quote]
Ty sie niy śmiyj ino pilnuj nudli bo twoj nipiyre ciebie przeświynci a potym kompa :lol: :lol: a na końcu mje :cry: :cry: :cry:[/quote]
Ty się nie śmiej tylko pilnuj makaronu bo Twój mnie prześwięci a potem komputer :lol: :lol: a na końcu mnie[/quote]
tak to miało być Basiu -przeoczyłam jeden wyraz zamiast Ciebie napisałam mnie
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

No jo już po rajzie ale wy sie zymie frelki niy śmiyjcie ni mom zodnyj ojli na łebie a na koniec trasy zaroski wele chałpy wypiłech jednego bira co by kórz spłokać :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Post autor: baron14 »

Jak kiery głodny to brać i szamać :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz