Teraz pomału zjedźcie obiad ,bo jak mnie Wasi mężowie dorwią za te przypalone obiady to z radości na nogach się nie utrzymambaron14 pisze:Toz powożcie poleku popapusiejcie bo jak mie te wasze karlusy dorwiom na te przipolone łobiady to ze radosci sie na giyrach niy uczimomewasz pisze:No ja, jo tysz warzyła i tu zaglondała i nudle by mi sie rozwarzyły![]()
![]()
jo biera koło i jada porajzować takie małe 15 kilosow a wiecor se zaś poklachomy . Po krytku dla 6. smacznego nie przypalonego obiadu a ja idę poszaleć na rowerku i będę wieczorkiem
![]()
![]()
HANYSY SE TU GODAJOM
Re: HANYSY SE TU GODAJOM
Ten makaron to mielibyście na drugiestokrotka pisze:Te nudle to byście mieli na drugieewasz pisze:No ja, jo tysz warzyła i tu zaglondała i nudle by mi sie rozwarzyły![]()
![]()
ino ze srem wyonaczyć i mocie 2 w1
![]()
Ino dej se pozor na stromy !!! co byś se grucza nie nabił
Tylko uważaj na drzewa żebyś guzów nie ponabijał
Ty się nie śmiej tylko pilnuj makaronu bo Twój mnie prześwięci a potem komputerbaron14 pisze:Ty sie niy śmiyj ino pilnuj nudli bo twoj nipiyre ciebie przeświynci a potym kompaewasz pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ni bydzie lukać bo nie bydziesz godoł ino mówił![]()
![]()
Obyś ino nie zaniemówił z wrażynio![]()
![]()
a na końcu mje
![]()
![]()
Trzęsie spodniami , wskoczył na rower i tyle go widzieli --takie mniej więcej jest znaczenieewasz pisze:A Ty oś taki strachliwy![]()
![]()
Trzynsie galotami, fyrgnoł na koło i juści Go nimo![]()
On teraz zagląda -patrzy na te drzewa ile ich jest po drodze tyle będzie guzów na czole (głowie)stokrotka pisze:Łon teroski patrzy na te stromy wiela ich bydzie po drodze tele bydzie gruczyewasz pisze:A Ty oś taki strachliwy![]()
![]()
Trzynsie galotami, fyrgnoł na koło i juści Go nimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Basiu tak w skrócie wyglądałaby tłumaczenie
Obyś ino nie zaniemówił z wrażynio
Ty sie niy śmiyj ino pilnuj nudli bo twoj nipiyre ciebie przeświynci a potym kompa
Ty się nie śmiej tylko pilnuj makaronu bo Twój mnie prześwięci a potem komputer
tak to miało być Basiu -przeoczyłam jeden wyraz zamiast Ciebie napisałam mnie