kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: ewasz »

Beataa2702 pisze:Witam Wszystkich :kwiat:
Ewa gratuluje przydziału i mam nadzieję że z łazienką nie będzie problemów, a i tak najważniejsze są zabiegi :kwiat: :kwiat: :kwiat:
... ha... za to ja mam ''doskonałą'' wiadomość z nr 12 mam teraz 24272 nr - żeby się leczyć trzeba mieć zdrowie :evil: nie wiem sama co ja już mam myśleć, miałam zapewnienie z NFZ że zachowam kolejkę, i sugerowane miejsce przez lekarza prowadzącego, a teraz wszystko od początku :shock: :evil: :shock:
Uważam, że powinnaś interweniować bo to może jakieś niedopatrzenie :roll:
Albo przekręt :roll:
Skoro miałaś zapewnienie to nie czekaj a dowiedz się jaka jest przyczyna tej zmiany ;)
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
ibizka wielkopolska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 gru 2012 20:00
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: ibizka wielkopolska »

U mnie 21... z przodu :D
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Beataa2702 »

ewasz pisze:
Ewa gratuluje przydziału i mam nadzieję że z łazienką nie będzie problemów, a i tak najważniejsze są zabiegi :kwiat: :kwiat: :kwiat:
... ha... za to ja mam ''doskonałą'' wiadomość z nr 12 mam teraz 24272 nr - żeby się leczyć trzeba mieć zdrowie :evil: nie wiem sama co ja już mam myśleć, miałam zapewnienie z NFZ że zachowam kolejkę, i sugerowane miejsce przez lekarza prowadzącego, a teraz wszystko od początku :shock: :evil: :shock:
Uważam, że powinnaś interweniować bo to może jakieś niedopatrzenie :roll:
Albo przekręt :roll:
Skoro miałaś zapewnienie to nie czekaj a dowiedz się jaka jest przyczyna tej zmiany ;)
... ewasz :kwiat: :kwiat: ja o niekompetencji pracowników NFZ już nie będę się wypowiadać, ten mój wniosek był w ocenie od maja 4 x i ja go osobiście dostarczam wszystkie dokumenty i wszystko jest zawsze fajnie, dobrze, ale cóż można wymagać od ludzi którzy mają na ścianie kalendarz przez siebie zrobiony z odliczaniem dni do emerytury z szacunkiem do ludzi którzy przepracowali tyle lat, ale w ciągle są na naszym utrzymaniu, więc powinniśmy być w miarę dobrze traktowani a nie jak zło konieczne - pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Zgadzam się z Tobą Beataa2702 :)
Na każdym stanowisku powinni być odpowiedzialni pracownicy. Niestety przykład idzie z góry "0" (zero) pociągnięć do odpowiedzialności :evil: :twisted:
A posadka ciepła jest :roll:
Heh :evil: :twisted:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Szok !
Ja byłam pewna, że Ty już jesteś po turnusie ;/ a tu takie zdziwienie ..
Dzwoń do NFZ, bo to nie jest normalne, żeby tak traktować ludzi!
pozdrawiam
Awatar użytkownika
Suzen
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 kwie 2014 07:56
Podziękował: 65 razy

Post autor: Suzen »

Beataa2702,jak najszybciej skontaktuj się z NFZ telefonicznie lub osobiście ,jak masz możliwość.
Życzę pomyślnego załatwienia sprawy.
Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
aniag
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2014 16:51
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aniag »

ibizko ,u mnie tez 21 z przodu :) a w przyszlym tygodniu na bank 20 :) szybko u mnie kolejka w lodzkim ubywa
forumowicz

Post autor: forumowicz »

ibizka wielkopolska pisze:U mnie 21... z przodu :D
A u mnie odwrotnie 12.... :lol: :lol: :lol:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Beataa2702 »

aqula pisze:
Szok !
Ja byłam pewna, że Ty już jesteś po turnusie ;/ a tu takie zdziwienie ..
Dzwoń do NFZ, bo to nie jest normalne, żeby tak traktować ludzi!
pozdrawiam
Witaj aqula :kwiat: .... a no nie jestem po turnusie i jeszcze trochę poczekam, bo pojadę ze zwrotów , ale dopiero pod koniec września mogę wyjechać, a jak nie będzie zwrotów to nie wiem, teraz jeżdżę na rehabilitację stacjonarną, dobrze że chociaż z tym nie ma problemu bo NFZ nie ogranicza ilości turnusów i nie narzuca swoich wytycznych, 30 dni przerwy i można zaczynać od nowa, oczywiście zapytałam dzwoniąc czy nie będzie to miało wpływu na wyjazd gdyby jakiś tam się trafił ... no ale nie - nawet nie wiecie jak mnie to wszystko już denerwuje ... ja już jestem zmęczona tym wszystkim :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Beatko nie poddawaj się. Na pewno wszystko dobrze się ułoży. Trzymam kciuki :serce:
Zablokowany