Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Beataa2702 pisze:Witam Wszystkich
Ewa gratuluje przydziału i mam nadzieję że z łazienką nie będzie problemów, a i tak najważniejsze są zabiegi
... ha... za to ja mam ''doskonałą'' wiadomość z nr 12 mam teraz 24272 nr - żeby się leczyć trzeba mieć zdrowie nie wiem sama co ja już mam myśleć, miałam zapewnienie z NFZ że zachowam kolejkę, i sugerowane miejsce przez lekarza prowadzącego, a teraz wszystko od początku
Uważam, że powinnaś interweniować bo to może jakieś niedopatrzenie
Albo przekręt
Skoro miałaś zapewnienie to nie czekaj a dowiedz się jaka jest przyczyna tej zmiany
Pozdrawiam
Ewa gratuluje przydziału i mam nadzieję że z łazienką nie będzie problemów, a i tak najważniejsze są zabiegi
... ha... za to ja mam ''doskonałą'' wiadomość z nr 12 mam teraz 24272 nr - żeby się leczyć trzeba mieć zdrowie nie wiem sama co ja już mam myśleć, miałam zapewnienie z NFZ że zachowam kolejkę, i sugerowane miejsce przez lekarza prowadzącego, a teraz wszystko od początku
Uważam, że powinnaś interweniować bo to może jakieś niedopatrzenie
Albo przekręt
Skoro miałaś zapewnienie to nie czekaj a dowiedz się jaka jest przyczyna tej zmiany
Pozdrawiam
... ewasz ja o niekompetencji pracowników NFZ już nie będę się wypowiadać, ten mój wniosek był w ocenie od maja 4 x i ja go osobiście dostarczam wszystkie dokumenty i wszystko jest zawsze fajnie, dobrze, ale cóż można wymagać od ludzi którzy mają na ścianie kalendarz przez siebie zrobiony z odliczaniem dni do emerytury z szacunkiem do ludzi którzy przepracowali tyle lat, ale w ciągle są na naszym utrzymaniu, więc powinniśmy być w miarę dobrze traktowani a nie jak zło konieczne - pozdrawiam
Zgadzam się z Tobą Beataa2702
Na każdym stanowisku powinni być odpowiedzialni pracownicy. Niestety przykład idzie z góry "0" (zero) pociągnięć do odpowiedzialności
A posadka ciepła jest
Heh
Pozdrawiam
Szok !
Ja byłam pewna, że Ty już jesteś po turnusie ;/ a tu takie zdziwienie ..
Dzwoń do NFZ, bo to nie jest normalne, żeby tak traktować ludzi!
pozdrawiam
Beataa2702,jak najszybciej skontaktuj się z NFZ telefonicznie lub osobiście ,jak masz możliwość.
Życzę pomyślnego załatwienia sprawy.
Pozdrawiam
Szok !
Ja byłam pewna, że Ty już jesteś po turnusie ;/ a tu takie zdziwienie ..
Dzwoń do NFZ, bo to nie jest normalne, żeby tak traktować ludzi!
pozdrawiam
Witaj aqula .... a no nie jestem po turnusie i jeszcze trochę poczekam, bo pojadę ze zwrotów , ale dopiero pod koniec września mogę wyjechać, a jak nie będzie zwrotów to nie wiem, teraz jeżdżę na rehabilitację stacjonarną, dobrze że chociaż z tym nie ma problemu bo NFZ nie ogranicza ilości turnusów i nie narzuca swoich wytycznych, 30 dni przerwy i można zaczynać od nowa, oczywiście zapytałam dzwoniąc czy nie będzie to miało wpływu na wyjazd gdyby jakiś tam się trafił ... no ale nie - nawet nie wiecie jak mnie to wszystko już denerwuje ... ja już jestem zmęczona tym wszystkim