HANYSY SE TU GODAJOM

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Re: HANYSY SE TU GODAJOM

Post autor: ewasz »

Max pisze:hej Hanysy,dawajcie jutro na spotkanie,spotykamy się z MIXem w Katowicach i zawitamy do Goczałkowic.
Max, tak bardzo żałuję :( niestety nie będę mogła jutro przybyć bo mam wyjazd w inny rejon :(
Ale mam nadzieję, że to nadrobimy we wrześniu :D
Miłego spotkania życzę, bawcie się dobrze. Będę myślami z Wami i serduchem też :serce: :kwiat: :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

jedziemy na zwiady do Goczałkowic,byłaś tam ??
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max pisze:jedziemy na zwiady do Goczałkowic,byłaś tam ??
Nie, nie byłam ale moja sąsiadka była 3 miesiące temu i mogę się Jej spytać co Was interesuje a ja popytam ale dzisiaj bo jutro z samego rana wyjeżdżam :D
Czekam więc na pytania.
Gdzieś za jakąś godzinkę będę na NS, nara :kwiat:
forumowicz

czy tam jest fajnie i gdzie są dancingi?
forumowicz

Witaj MAX :) Lepiej odpuść sobie te Goczałkowice :roll: Dziura .....i tylko tyle ...dziura :!: To taka większa wioska :lol: :lol: Jak już to zajrzyj do Pszczyny , ale i tu na dansingi bym raczej nie liczyła :mrgreen:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Max pisze:czy tam jest fajnie i gdzie są dancingi?
Wiem tylko tyle, że ośrodek jako taki jest fajny, zabiegi też ale w sprawie dancingów to nic a nic nie wiem bo sąsiadka nierozrywkowa że tak powiem ;)
I tak jutro pojedziecie na rekonesans to na miejscu wybadacie co i jak :lol:
Dajcie znać jak tam jest w rzeczywistości bo niewiele od sąsiadki mogłam się dowiedzieć a nie wykluczone, że mogę się też tam znaleźć w niedalekiej przyszłości :roll: wiec dobrze by było mieć jakieś pojęcie o tym przybytku ;)
Pozdrawiam :kwiat:
Doczytałam teraz na stronie "OceN sanatorium" jest temat Goczałkowice Zdrój - zajrzyjcie tam :D
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

smuga pisze:Witaj MAX :) Lepiej odpuść sobie te Goczałkowice :roll: Dziura .....i tylko tyle ...dziura :!: To taka większa wioska :lol: :lol: Jak już to zajrzyj do Pszczyny , ale i tu na dansingi bym raczej nie liczyła :mrgreen:
Podpisuję się pod tym tekstem obiema rękami.Byłam tam tylko na weekend majowy -ale drugi raz, bym tam nie jechała.
Noclegi miałam na prywatnej kwaterze -ale spacerowałam w części "zdrojowej" .Tam nic szczególnego ,kilka budynków sanatoryjnych .Małe na 30-40 osób z wyglądu przypominały budynki mieszkalne bez balkonów.Duży piętrowiec to "Gwarek" ...jest tam kilka kafejek z tańcami też .Na tańcach byłam ( nie zwróciłam na nazwę restauracji ) ale parkiet
na 6-7 par max. i to blisko siebie.Było gorąco ,tłoczno więc można było przenieść się na tzw. taras z drewnianą podłogą ( zadaszony) -tam też słychać było muzykę i tańców cd.
Jedna ulica Sanatoryjna kończy się gdzies tam w polu.Na drugim końcu "wioski" jest atrakcja -zapora na zbiorniku goczałkowickim.Można spacerować..jechać rowerem "grzbietem" zapory ,mając taflę wody wokół siebie.Na terenie Goczałkowic sa tereny ogrodów tematycznych "Kapias" .Można tam spędzić wolny czas podziwiając różnorodną roślinność.
Podaje link -ogrody kapias -Goczałkowice
http://www.info.goczalkowicezdroj.pl/ogrody-pokazowe/
takie ogrody to spędzanie czasu w jeden dzień -popołudnie.
Mimo zapory i ogrodów więcej tam nie pojadę -bo wg.mnie tam nie ma gdzie chodzić.
Zaznaczam że to moje odczucie.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Jeszcze jedno --dowiedziałam się że baza zabiegowa jest super ,ale wszystkie zabiegi w jednym miejscu.Tak więc trzeba dochodzić z większości sanatoriów.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

Ci co powoli sie szykujom skoczyć w bety :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=dgDwGYOgd08 ;) :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

baron14 pisze:Ci co powoli sie szykujom skoczyć w bety :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=dgDwGYOgd08 ;) :serce:
No co Ty o 20:00 w bety - jaja se robisz czy co :?: :evil: :twisted:
ODPOWIEDZ