kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: iwcia »

Witaj edjed, u mnie nr w przeglądarce byl 1081 kiedy ukazal sie przydzial, 4 tygodnie pózniej bylam juz w sanatorium.Z tego co inni piszą numer nigdy nie schodzi do 1, zwykle wcześniej już zawiadamiają.
teresa_55
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2011 19:12

Post autor: teresa_55 »

Witam.
Ja w przeglądarce miałam numer ponad 20 tys., kiedy zostało określone miejsce i termin leczenia. Dziś dostałam potwierdzenie z NFZ. Tak więc za dwa miesiące jadę do Krynicy do san."Nad Kryniczanką". Wniosek był zarejestrowany w marcu 2011r.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

witam teresa55, no to mnie zmartwiłaś mam nr ok 20 tys,to nie pora żeby teraz jechać, musiałabym zrezygnować z innego wyjazdu,może można się odwołać?
teresa_55
Kuracjusz
Kuracjusz

Nie wiem skąd jesteś, może u Ciebie inaczej kolejka się posuwa, ja z mazowieckiego.
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

do teresa 55 , jestem z śląskiego, z tego co słyszałam to ktoś miał 10 tyś i dostał przydział na wyjazd na wrzesień, dla mnie to zła pora, nie wiem poczekam ale w listopadzie nie chciałabym jechać, :( pozdrowienia
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teresa 55 zapomniałam dodać że wniosek był rejestrowany maj 2011 8-)
anusiaa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2012 20:52
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anusiaa »

Witam Yoko91 ja tez skladalam wniosek w maju 2011 nfz slask.pozdrawiam
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

do anusiaa :) ,bardzo mi miło to mamy chyba podobna numeracje zobaczymy jak to u nas wypadnie, kiedy dostaniemy skierowanie i gdzie pojedziemy :)pozdrowienia
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

wiadomość

Post autor: halinka03 »

Witam chciałam też się podzielić wiadomością że mój wniosek też jest od maja 2011 r dziś mam numer 3100 i czekam z niecierpliwością na wiadomość o wyjeździe :D ale nie słyszałam ani nie czytałam nigdy żeby przy numerku 20 tys dostać skierowanie ? ale może w innych województwach tak się zdarza u nas nie jestem z Wielkopolski ............... może jest ktoś kto ma podobny numer do mojego to byśmy czekali wspólnie ......... ;) pozdrawiam wszystkich czytających i piszących .... cieszę się bo coraz nas więcej na tym forum ..... :D
teresa_55
Kuracjusz
Kuracjusz

No właśnie, co kraj to obyczaj. Poprzednio również 2 mies. przed wyjazdem znałam miejsce i termin. Ale czekałam tak jak wszyscy - 18 miesięcy.
Tak sobie myślę, że gdyby przy naszych nickach można było dodać skąd (tzn. z jakiego województwa) jesteśmy, łatwiej by było się dogadywać.
Zablokowany