Stegna Fala od 23.08

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Re: Stegna Fala od 23.08

Post autor: Alek »

Witam Tesia :kwiat:
Będzie wspaniale czego Tobie oraz pozostałym życze :) Żałuje tylko jednego,że nie będe mógł Was przywitać :oops:
Praca pracą,ale potrzebny jest odpowiedni relaksik,aby podładować akumulatorki ;) Dobrego i udanego wypoczynku życze :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
bozena180
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 kwie 2011 21:18
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: bozena180 »

Witam :kwiat: dostałam właśnie skierowanie z ZUS do tego ośrodka od 28.11.2014 r, mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej o tym ośrodku . .... Często jeżdżę do Stegny ale na prawdę nie kojarzę ośrodka :) Może ktoś znajdzie się i też jedzie w tym czasie co ja :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Witam :)
Za tydzień część z nas będzie już o tej porze w Stegnie a część będzie dopakowywała walizeczki ;)
Oby pogoda powitała nas promykami słonka to i pobyt rozpoczniemy z uśmiechem :D

Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

bozena180 pisze:Witam :kwiat: dostałam właśnie skierowanie z ZUS do tego ośrodka od 28.11.2014 r, mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej o tym ośrodku . .... Często jeżdżę do Stegny ale na prawdę nie kojarzę ośrodka :) Może ktoś znajdzie się i też jedzie w tym czasie co ja :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Poczytaj sobie posty to dowiesz się wszystkiego. Nie obawiaj się niczego to fajny ośrodek i zabiegi też mają dobre. Udanego wypoczynku.
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05

Post autor: bodana2 »

bozena180 pisze:Witam :kwiat: dostałam właśnie skierowanie z ZUS do tego ośrodka od 28.11.2014 r, mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej o tym ośrodku . .... Często jeżdżę do Stegny ale na prawdę nie kojarzę ośrodka :) Może ktoś znajdzie się i też jedzie w tym czasie co ja :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Witam, proszę o informację kiedy miałaś komisję i czy tylko Stegnę Ci proponowano? Jak było na komisji?
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej, hej......... :)

Czy pakowanie już rozpoczęte :?: ;)
Bo u mnie jeszcze jakoś czasu brakuje :roll:

Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam :)
Aż trudno uwierzyć, że tu taka cisza.
Mam nadzieję, że mimo tego zechcecie spotkać się 23 sierpnia w kawiarence o godz.19-tej w fajnej forumowej grupce ;)
Awatar użytkownika
Alek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 lip 2014 09:30
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: Alek »

Witam Wyjeżdżająch Kuracjuszy :)
Tesia :kwiat: życze Tobie oraz pozostałym wspaniałego i miłego spotkania oraz dużo słoneczka, zero deszczu i pozytywnego nastawienia na udany pobyt :) bawcie się dobrze i cieszcie się sobą jak najdłużej ponieważ nie zawsze można się spotkać w jednym miejscu tak jak my to mieliśmy i bardzo mi się podobało, szkoda że tak krótko ;) powinno trwać do końca świata i dzień dłużej. Pozdrawiam Wszystkich :) Trzymajcie się i do zobaczenia w Polsce lub na końcu świata gdzie z nami zawsze świeci Słońce :)
Rozalia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 24 kwie 2014 16:39
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Rozalia »

Witajcie,witajcie i Ci co grzeją nam miejsce i Ci co nie wiedzą co spakowac-/bo nagle wszystko potrzebne,przynajmniej Ja tak mam/. :lol: :lol: :lol: .Jasne Tesia,tylko która kawiarenka napisz.Narazie chyba nas malutko-pozdrawiam, :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witaj Alku :)
Ja i dziewczyny, z którymi mam kontakt wiemy, że to będzie fajny, pogodny i pełen uśmiechu pobyt :D
ODPOWIEDZ