Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Tesia
Będzie wspaniale czego Tobie oraz pozostałym życze Żałuje tylko jednego,że nie będe mógł Was przywitać
Praca pracą,ale potrzebny jest odpowiedni relaksik,aby podładować akumulatorki Dobrego i udanego wypoczynku życze
Pozdrawiam
Witam dostałam właśnie skierowanie z ZUS do tego ośrodka od 28.11.2014 r, mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej o tym ośrodku . .... Często jeżdżę do Stegny ale na prawdę nie kojarzę ośrodka Może ktoś znajdzie się i też jedzie w tym czasie co ja
Witam
Za tydzień część z nas będzie już o tej porze w Stegnie a część będzie dopakowywała walizeczki
Oby pogoda powitała nas promykami słonka to i pobyt rozpoczniemy z uśmiechem
bozena180 pisze:Witam dostałam właśnie skierowanie z ZUS do tego ośrodka od 28.11.2014 r, mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej o tym ośrodku . .... Często jeżdżę do Stegny ale na prawdę nie kojarzę ośrodka Może ktoś znajdzie się i też jedzie w tym czasie co ja
Poczytaj sobie posty to dowiesz się wszystkiego. Nie obawiaj się niczego to fajny ośrodek i zabiegi też mają dobre. Udanego wypoczynku.
bozena180 pisze:Witam dostałam właśnie skierowanie z ZUS do tego ośrodka od 28.11.2014 r, mam nadzieję że dowiem się czegoś więcej o tym ośrodku . .... Często jeżdżę do Stegny ale na prawdę nie kojarzę ośrodka Może ktoś znajdzie się i też jedzie w tym czasie co ja
Witam, proszę o informację kiedy miałaś komisję i czy tylko Stegnę Ci proponowano? Jak było na komisji?
Witam
Aż trudno uwierzyć, że tu taka cisza.
Mam nadzieję, że mimo tego zechcecie spotkać się 23 sierpnia w kawiarence o godz.19-tej w fajnej forumowej grupce
Pozdrawiam
Witam Wyjeżdżająch Kuracjuszy
Tesia życze Tobie oraz pozostałym wspaniałego i miłego spotkania oraz dużo słoneczka, zero deszczu i pozytywnego nastawienia na udany pobyt bawcie się dobrze i cieszcie się sobą jak najdłużej ponieważ nie zawsze można się spotkać w jednym miejscu tak jak my to mieliśmy i bardzo mi się podobało, szkoda że tak krótko powinno trwać do końca świata i dzień dłużej. Pozdrawiam Wszystkich Trzymajcie się i do zobaczenia w Polsce lub na końcu świata gdzie z nami zawsze świeci Słońce
Witajcie,witajcie i Ci co grzeją nam miejsce i Ci co nie wiedzą co spakowac-/bo nagle wszystko potrzebne,przynajmniej Ja tak mam/. .Jasne Tesia,tylko która kawiarenka napisz.Narazie chyba nas malutko-pozdrawiam,