Halinko a czy ta pani nie poinformowała Cię dokąd masz skierowanie,bo po weryfikacji to już wiadomo, oczywiście dla nich gdzie jedziesz, jak ty w pażdzierniku to ja na pewno w listopadziehalinka03 pisze:Krysiu dziś dzwoniłam do NFZ ..... i muszę się podzielić wiadomością pani była średnio miła powiedziała że prawdopodobnie pojadę dopiero w Listopadzie ............ a jeśli chodzi o to że ja chciałam bliżej tz.... do Inowrocławia to pani powiedziała że muszę napisać pismo i lekarz zdecyduje powiem Ci że mi się humor popsuł bo ja chciałam chociaż w październiku żeby jeszcze pospacerować i nie brać zimowych ciuchów byłam raz w lutym i już nie chce zimą ....... mój numer 2960 zobaczymy .... czy pani z NFZ zawsze ma racje ... myślę że napiszę to pismo a co mi szkodzi .............. pozdrawiam Cięjak masz chwilkę czasami to się odzywaj
kolejka do sanatorium...
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: kolejka do sanatorium...
- mirkaj
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 13:47
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
Yoko91 pisze:mirkajnie martw się byłam dwa razy zimą luty Świeradów, marzec Lądek Zdrój i było wspaniale zima ma swoje uroki( generalnie jest co robić, jak jeździsz na nartach ) lub lubisz inny sport np. pływanie,
jak nie sport to może rozrywka
tańce, koncerty, wycieczki, spacery
jakoś można sobie zorganizować czas
zawsze robię sobie plan, aby się nie nudzić.Staram się nastawiać pozytywnie.
Pozdrowienia
Dziękuję za podtrzymanie mnie na duchu
-
forumowicz
moja kolejka też w końcu wyraźnie ruszyła do przodu
Czy może ktoś z uczestników forum ma namiary (nr tel) na warm-maz NFZ, tzn. kogoś uprzejmego i życzliwego z kim można negocjować termin i miejscowość do której chce się pojechać.
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
-
Krystyna60
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 sie 2012 16:10
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Dzwoń po nr 61 850 61 89 i mam nadzieję, że odbierze mężczyzna. Ja zadzwoniłam rano to zwrotów nie było ale tenże Pan
poprosił abym zdzwoniła ok 14-ej i tak tak zrobiłam. I był zwrot - Krynica od 9 lipca - termin i miejsce super. Dodam jeszcze,
że mój przyjaciel złożył wniosek w grudniu 2011r. Natomiast moja koleżanka u tegoż Pana na początku sierpnia "ustrzeliła" zwrot od 10 września do
Równicy w Ustroniu. Ona wniosek składała w sierpniu 2011r.
W normalnym trybie schodzą już skierowania na październik zatem Halinko dzwoń codziennie a nuż się uda
A jak się uda to... pijemy szampana
Pozdrawiam i powodzenia