Tak to prawda,po zakwalifikowaniu nas na konkretne schorzenie lekarz baneolog przydziela nam 2-3 miejscowości.I wtedy zaczyna się długie czekanie.Otrzymujemy przydział do jednej z opcji.Zauważ jak będziesz miała już skierowanie to przy ocenie baneologa jest dopisek z wymienionymi 2 lub 3 miejscowościami uzdrowiskowymi.Myślę,że chyba lepiej gdy dowiadujemy się przed faktem dokonanym.Pozdrawiam
Pogaduchy
Re: Pogaduchy
Tak to prawda,po zakwalifikowaniu nas na konkretne schorzenie lekarz baneolog przydziela nam 2-3 miejscowości.I wtedy zaczyna się długie czekanie.Otrzymujemy przydział do jednej z opcji.Zauważ jak będziesz miała już skierowanie to przy ocenie baneologa jest dopisek z wymienionymi 2 lub 3 miejscowościami uzdrowiskowymi.Myślę,że chyba lepiej gdy dowiadujemy się przed faktem dokonanym.Pozdrawiam
Do jakiego sanatorium Masz skierowanie?Byłam w Krynicy ładnych parę lat temu.Jest co pozwiedzać no i klimat Krynicy jest ok.
Pozdrawiam i życzę udanej kuracji.
Pozdrawiam, miłego pobytu, z autem i kimś do towarzystwa da się znieść:)
Będę "Nad Kryniczanką". Jak zapewnia mnie siostra, zapalona narciarka, w Krynicy o każdej porze roku jest cudnie. Mam nadzieję, że też tak będę twierdzić po powrocie
dzięki śliczne, czyli wszystko się potwierdza - niestetyaxxx pisze:witaj Anula, byłam w Stróżach, jest to wioska, niema nic ciekawego, nawet spacerować niema gdzie, ławka na zewnątrz przy ruchliwej ulicy, jak masz jakieś pytania to odpowiem.
Pozdrawiam, miłego pobytu, z autem i kimś do towarzystwa da się znieść:)
a powiedz proszę czy faktycznie jest taki rygor tam, że są problemy z przepustkami/wyjściem i "godzina policyjna" 21:00 etc.
- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Szkoda, bo jej wpisy zawsze wprowadzały mnie w doby nastrój
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
odnośnie łącza to się nie wypowiem, nie miałam komputera, bo się naczytałam, że jest dostęp, i jest tylko prędkość "zawrotna":)
jak coś to pytaj, postaram sie odpowiedzieć, pozdrawiam:)