kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 lip 2012 18:44

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: halinka03 »

Witam wszystkie dziewczyny z tego forum bardzo lubię tu zagladać czytać aby mieć porównanie do swojego przypadku ja mam numer 2700 i nie mogę się doczekać na swoje skierowanie zaglądam codziennie do przeglądarki i czekam i czekam .... a czas płynie zaraz zrobi się zimno a skierowania nie widać :( mój czas oczekiwania to 15 mies ... może też się odezwie jakaś oczekująca osoba która ma numer podobny do mojego będziemy czekały razem :) pozdrawiam :)
samanta
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2012 16:55
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: samanta »

Witam ! Marika ja również jestem z małopolski obecnie mam numer 27900 a zaczynałam od magicznego u nas 46 tyś :roll: ,czekam od listopada 2011. Tak poza tym ja również nie chciałabym wyjechać w listopadzie pewnie już lepsza zima niż taki bezpłciowy miesiąc .Owszem, zdarzają się wyjątki bo ostatnio w sanatorium byłam w Krynicy w pażdzierniku i trochę zahaczyłam listopada i nie mogę narzekać trafiłam na piękną złotą jesień ,było cały czas bardzo ciepło niczym we wrześniu ,czasem na urlopie w lipcu można sobie tylko o takiej pogodzie pomarzyć .Pozdrawiam
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Krystyno, nie doczytałam sie wcześniej,że należysz do tych oczekujących :) ,w takim razie życzę rychłego wyjazdu i wspanialego wypoczynku w ciekawym miejscu. Mimo,że mnie jeszcze daleko, to lubię z Wami pogadać, więc po powrocie napisz o wrażeniach.Pozdrawiam serdecznie :D
iwcia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 mar 2012 13:55
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: iwcia »

Halinko03, może pocieszy Cie to co powiem o swoim poprzednim czekaniu.Podobnie jak Ty i inni,nie moglam się doczekać i codziennie zaglądałam w przeglądarkę,pod koniec zapisując sobie numerki.Numer, ktory Ty masz obecnie, ja mialam 22 lutego.A 12 kwietnia bylam już w sanatorium.Więc w niecale 2 miesiące.Oczywiście, to nie jest wyznacznikiem, bo w każdym regionie mumerki schodzą w różnym tempie. ale może.....Powodzenia :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

krystyna60,teraz mam nr 24.000 wiec jeszcze trochę poczekam :) ale ty masz już bardzo blisko nie martw się na zapas, byłam dwa razy zimą w górach ,na pogodę nie narzekałam wróciłam zadowolona :) pozdrawiam ps. napisz kiedy dostaniesz skierowanie :)
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Iwcia chcę tylko powiedzieć że dziś już jest 2500 tys dziś zeszło 200 numerków ... fajnie oby tak dalej ;) pozdrawiam i życzę miłego po południa :) dzięki że się odzywasz ...
Krystyna60
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sie 2012 16:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Krystyna60 »

Yoko91 pisze:krystyna60,teraz mam nr 24.000 wiec jeszcze trochę poczekam :) ale ty masz już bardzo blisko nie martw się na zapas, byłam dwa razy zimą w górach ,na pogodę nie narzekałam wróciłam zadowolona :) pozdrawiam ps. napisz kiedy dostaniesz skierowanie :)
Witaj Yoko91 Ja tez byłam na przełomie lutego i marca, jak już pisałam w Kołobrzegu i tez bardzo zadowolona wróciłam :D a teraz prawdopodobnie pojadę do Ciechocinka tak mnie poinformowano?.oczywiście poinformuję jak dostanę skierowanie pozdrawiam wszystkich na tym forum :D
Yoko91
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 cze 2012 18:08

Post autor: Yoko91 »

krystynko, dziękuję za informację, życzę przyjemnego pobytu i również przyjemnej współlokatorki. :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witam oczekujące panie... :) ja również czekam,mam dziś numer 940 NFZ pomorski ,ale nadal cisza u nas czas oczekiwania około 15 m-cy...a więc cierpliwie czekam na przydział :) będzie to chyba późna jesień..pozdrawiam.
halinka03
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Atina ja też czekam już 15 miesięcy jestem z Wielkopolski i mam numer 2300 i też mi powiedzieli że dopiero na listopad dostanę skierowanie jestem zła bo chciałam na październik ale Ty już masz taki bliski numer i jeszcze nie masz skierowania to dziwne ? a może razem dostaniemy ? :) pozdrawiam :)
Zablokowany