Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkie dziewczyny z tego forum bardzo lubię tu zagladać czytać aby mieć porównanie do swojego przypadku ja mam numer 2700 i nie mogę się doczekać na swoje skierowanie zaglądam codziennie do przeglądarki i czekam i czekam .... a czas płynie zaraz zrobi się zimno a skierowania nie widać mój czas oczekiwania to 15 mies ... może też się odezwie jakaś oczekująca osoba która ma numer podobny do mojego będziemy czekały razem pozdrawiam
Witam ! Marika ja również jestem z małopolski obecnie mam numer 27900 a zaczynałam od magicznego u nas 46 tyś ,czekam od listopada 2011. Tak poza tym ja również nie chciałabym wyjechać w listopadzie pewnie już lepsza zima niż taki bezpłciowy miesiąc .Owszem, zdarzają się wyjątki bo ostatnio w sanatorium byłam w Krynicy w pażdzierniku i trochę zahaczyłam listopada i nie mogę narzekać trafiłam na piękną złotą jesień ,było cały czas bardzo ciepło niczym we wrześniu ,czasem na urlopie w lipcu można sobie tylko o takiej pogodzie pomarzyć .Pozdrawiam
Krystyno, nie doczytałam sie wcześniej,że należysz do tych oczekujących ,w takim razie życzę rychłego wyjazdu i wspanialego wypoczynku w ciekawym miejscu. Mimo,że mnie jeszcze daleko, to lubię z Wami pogadać, więc po powrocie napisz o wrażeniach.Pozdrawiam serdecznie
Halinko03, może pocieszy Cie to co powiem o swoim poprzednim czekaniu.Podobnie jak Ty i inni,nie moglam się doczekać i codziennie zaglądałam w przeglądarkę,pod koniec zapisując sobie numerki.Numer, ktory Ty masz obecnie, ja mialam 22 lutego.A 12 kwietnia bylam już w sanatorium.Więc w niecale 2 miesiące.Oczywiście, to nie jest wyznacznikiem, bo w każdym regionie mumerki schodzą w różnym tempie. ale może.....Powodzenia
krystyna60,teraz mam nr 24.000 wiec jeszcze trochę poczekam ale ty masz już bardzo blisko nie martw się na zapas, byłam dwa razy zimą w górach ,na pogodę nie narzekałam wróciłam zadowolona pozdrawiam ps. napisz kiedy dostaniesz skierowanie
Witaj Iwcia chcę tylko powiedzieć że dziś już jest 2500 tys dziś zeszło 200 numerków ... fajnie oby tak dalej pozdrawiam i życzę miłego po południa dzięki że się odzywasz ...
Yoko91 pisze:krystyna60,teraz mam nr 24.000 wiec jeszcze trochę poczekam ale ty masz już bardzo blisko nie martw się na zapas, byłam dwa razy zimą w górach ,na pogodę nie narzekałam wróciłam zadowolona pozdrawiam ps. napisz kiedy dostaniesz skierowanie
Witaj Yoko91 Ja tez byłam na przełomie lutego i marca, jak już pisałam w Kołobrzegu i tez bardzo zadowolona wróciłam a teraz prawdopodobnie pojadę do Ciechocinka tak mnie poinformowano?.oczywiście poinformuję jak dostanę skierowanie pozdrawiam wszystkich na tym forum
Witam oczekujące panie... ja również czekam,mam dziś numer 940 NFZ pomorski ,ale nadal cisza u nas czas oczekiwania około 15 m-cy...a więc cierpliwie czekam na przydział będzie to chyba późna jesień..pozdrawiam.
Witaj Atina ja też czekam już 15 miesięcy jestem z Wielkopolski i mam numer 2300 i też mi powiedzieli że dopiero na listopad dostanę skierowanie jestem zła bo chciałam na październik ale Ty już masz taki bliski numer i jeszcze nie masz skierowania to dziwne ? a może razem dostaniemy ? pozdrawiam